Hoppa till sidans innehåll

H43 visar sitt blå hjärta

2018-02-14 20:40
En av våra spelare har drabbats av en allvarlig cancer. Hans lagkompisar, andra lag, spelare i landslaget, vänner, bekanta …ja jättemånga visar sitt blå hjärta på många olika sätt.
  • Uppdaterad: 2018-02-15 14:24

En 13-årig H43-kille har drabbats av den mycket aggressiva och snabbväxande hjärntumören DIPG – Diffust Pons Gliom. Behandlingsmetoderna är inte många, vilket gör att familjen nu ger sig av till en privat klinik i Mexico för behandling. En handbollsspelare som han är ger inte upp.

Det är en mycket dyr behandling och alla som vill och kan stöttar hans kamp genom att skänka en slant. Någon har delat med sig av veckopengen, lagets fikaförsäljning, frivilligt inträde.

Den 3 mars spelar DA och HA mot Lågan. Vi har flyttat matchen till Tuna, bara för att fler ska kunna få plats och alla intäkter - fritt inträde, kiosk, tävlingar - går oavkortat till vår kämpe.

Inom kort finns olika match-/landslagströjor som du kan ge ett bud på - vi sprider information så snart allt är klart. Intäkterna går oavkortat till insamlingen.

Vi som förening skickar många stora blå hjärtan till vår tappre spelare, hans familj, lagkamrater och alla ni som visar på stor omtanke.

Styrelsen

Läs mer om vår tappra H43are och om insamlingen

Skribent: Karin Holm
Epost: This is a mailto link

Formulär

  

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Stattenavägen 25
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info