Hoppa till sidans innehåll

2 x 23-24= 4 poäng

09 FEB 2020 20:59
Två poäng vardera in på kontot för både herr- och damlaget och stärkta aktier i slutracet. Heja di blåe!
  • Uppdaterad: 09 FEB 2020 20:59

Våra båda representationslag spelade i helgen, och de gjorde inte enbart gemensam sak genom att ta två poäng, båda lagen vann nämligen på bortaplan med uddamålet och med identiska resultat. 23-24 stod det på resultattavlorna i Helsingborg och Växjö efter full tid. 

Herrarnas match mot Helsingborg HK under lördagen slutade med två oerhört viktiga poäng men matchen var jämn i stort sett hela vägen. Vid underläge 18-15 en bit in i andra halvlek var matchen på väg att glida ifrån di blåe men grabbarna tog sig samman och lyckades vända samt ta hem matchen genom rejäla kämpatag framför skönspel. 

Damlaget tvingades också att fightas rejält mot ett vilt kämpande Växjö idag söndag. Matchen var väldigt jämn i långa perioder. I första halvlek ledde Växjö som mest med 9-6 men till paus hade våra tjejer vänt matchen och låg därefter oftast före med ett eller ett par mål under andra halvleken men matchen förblev oerhört jämn hela vägen till slutsignal. 

Konsekvenserna av två tunga vinster denna helg blir att båda lagen nu bäddat för sig själva för en riktigt het vecka 7.

Herrarna spelar redan på onsdag igen hemma i Idrottshallen mot Eslövs HF. Ett Eslövslag som just nu parkerar på rätt sida kvalstrecket uppåt. H43 är det närmast jagande laget och vi fick oväntad men välkommen hjälp ikväll när Trelleborg lyckades besegra Eslöv på bortaplan med uddamålet, 27-28. Bäddat för en riktig derbyfight på onsdag! 

Damerna spelar hemma i Bollhuset på lördag mot en direkt toppkonkurrent i form av HK Malmö. Fem lag inom fyra poäng i toppen av serien säger egentligen det mesta. Bäddat för en ruskigt viktig match med stark derbykaraktär!

Kom och stötta våra killar och tjejer i dessa båda kamper. Mot Blå Hallen!

Onsdag den 12 februari 2020: H43 Lund HF - Eslövs HF, Idrottshallen kl. 19.30. 

Lördag den 15 februari 2020: H43 Lund HF - HK Malmö, Bollhuset kl. 12.30. 

Skribent: Nils-Ola Nilsson
E-post: Adressen Gömd

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info