Hoppa till sidans innehåll

Bengt BP Perssons stipendiat 2016

05 JUN 2016 12:02
Bengt BP Perssons stipendiat 2016 är Mimmi Lundin och Jonathan Svensson. Vi i styrelsen säger stort grattis och ser fram emot att överlämna priset på kommande årsmöte. Hoppas att vi blir många som gratulerar dem!
  • Skapad: 05 JUN 2016 12:02

H43 Lund skall årligen belöna och uppmuntra två ungdomsspelare enligt nedanstående kriterier, helt i BPs anda och som BP själv i allra högsta grad levde upp till:

  • Stipendiet tilldelas årligen två ungdomsspelare i H43 Lund, en kille och en tjej, och utdelas i samband med H43 Lunds årsmöte.
  • H43 Lunds styrelse utser stipendiater i nära samråd med juniorkommittén och berörda lag.
  • Stipendiaterna utses i flickor och pojkar A-grupperna (15-17 år).

Kriterier:

  • Stipendiaterna skall ha varit medlemmar i H43 Lund under minst två säsonger.
  • Stipendiaterna skall vara goda kamrater och alltid verka i en sportslig anda.
  • Stipendiaterna skall respektera och respekteras av laget/gruppen, men behöver inte nödvändigtvis vara de idrottsligt mest framträdande spelarna.
  • Stipendiaternas viktigaste egenskaper skall vara lojalitet, kamratskap, sportsmannaskap samt att de skall stå för ett föredömligt uppträdande på och utanför plan.
  • Stipendiesumman fastställs av styrelsen med hänsyn tagen till årlig avkastning och fondens ekonomiska status.

Vi säger stort grattis till Mimmi Lundin och
Jonathan Svensson

Motivering: Mimmi är en spelare som ställer upp för sitt lag i ur o skur. Hon har  nästintill 100% träningsnärvaro och när hon väl är på träning och/eller match så går hon in med en inställning som smittar av sig till de andra i laget.

Mimmi är ett riktigt energiknippe. Hon är vice lagkapten och hon tar sitt ansvar i denna roll både på och utanför planen. Hon håller ihop gruppen/laget på ett föredömligt sätt och det bör  premieras. Mimmi är dessutom en spelare som kommer att helhjärtat gå in för "Vision 2020" med allt vad det innebär. Bara det är guld värt. 

 

Motivering: Jonathan har varit trogen H43 Lund under ett antal år. När man frågor honom om han tänker fortsätta i H43 Lund blir svaret: Absolut! Han har en träningsflit på imponerande 98% dvs klart ”bäst i klassen”. Han missade en (1) träning under hösten respektive endast en (1) träning under våren. Kanske har få personer fått upp ögonen för detta handbollslöfte men det kommer att ske.

Den gångna säsongen har varit en tid då han förkovrat sig ytterligare. Med hans stora träningsvilja, som kanske är den viktigaste egenskapen man behöver för att lyckas inom sin idrott, kommer han definitivt att lyfta till högre höjder. Hans skott har utvecklats, genombrottet likaså och när anfallaren möter honom i försvaret blir det jobbigt för motståndaren. Finns det tid över efter träningen, drar han några extraskott, tränar på sin stegisättning eller något annat. 

Hans ögon och öron är bildligt talat mycket stora. Han lyssnar, tar åt sig och funderar på sitt eget sätt. Jonathan är inte den som syns mest, men han har en härlig lojalitet för sitt lag. Hans lugn och eftertänksamhet gör att han är en respekterad ung man i gänget. Hans egenskaper präglas av lojalitet, kamratskap och ett föredömligt uppträdande både på och utanför planen.  

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info