Hoppa till sidans innehåll

Brons till Pojkar A i USM

24 APR 2016 16:23
H43:s Pojkar A (P98-99) kom på prispallen i den gångna helgens USM-finalspel i Jönköping.
  • Skapad: 24 APR 2016 16:23

Söndagens match mot Lugi om 3:e pris var en jämn kamp och ställningskrig fram till halvtidsvilan. Efter paus hade H43 kontroll och var aldrig riktigt hotade. H43 ledde som mest med 8 mål, och i slutet putsade Lugi till siffrorna till 24-27 i H43:s favör. Våra supporters i H43-klacken var nöjda. Tack för stödet, publiken! 

Semifinalen mot Sävehof på lördagskvällen var en tuff handbollsdrabbning och en mycket god underhållning. Vi hade bl.a. 19-19 i 35:e minuten och någon minut tidigare hade vi ett skott  stolpe-stolpe-ut och det var alltså nära, men vi orkade inte hålla emot. Sävehof var snäppet bättre denna kväll, men H43-grabbarna presterade och ska vara stolta över sin insats. 

Vi passar på att gratulera H43:s Alfred Jönsson som kom med i All-star-team och Lugis Karl Wallinius som blev utnämnd till "most valuable player", MVP. 

Slutligen vill vi gratulera Ystads IF till segern i USM PA efter en jätterysare mot Sävehof. Efter full tid var det oavgjort, efter förlängning oavgjort, efter shoot-out oavgjort och först efter sudden shoot-out avgjordes matchen.

Bra jobbat och grattis till 3:e platsen, grabbar! Att bli trea i Sverige är inte fy skam och att vara bäst i stan är aldrig fel.

 

/ Anders Jönsson, ledare Pojkar A


Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info