Hoppa till sidans innehåll

Intervju med Mimmi Lundin

21 JUN 2016 13:00
Möt Mimmi Lundin, Bengt BP Persson stipendiat 2016
  • Uppdaterad: 28 SEP 2016 17:06

Grattis till BP:s stipendium! Hur känns det?
Det känns väldigt bra. Jag är extremt tacksam att jag fick äran att ta emot ett så fint pris. Det som jag värderar mest är nästan anledningen till att jag fick stipendiet. Klart att det alltid är trevligt att få pengar, men det som jag blir mest glad över är att människor runt omkring mig ser mig som en bra lagkamrat både på och utanför planen och en spelare som har ett föredömligt uppträdande. Det är det viktigaste för mig. Att få ett pris för hur man är som person värderar jag mer än pengar.

Varför tror du att du fick det?
Det finns kriterier för hur man ska vara för att få detta stipendium. Antagligen tycker ett flertal personer att jag uppnår målen, att jag är en god lagkamrat och att har ett föredömligt uppträdande både på och utanför planen. 

Vilken är din roll i laget? 
Jag är vice lagkapten i laget. Jag har tillsammans med Louise Weigel-Olsson lagkaptenen, ganska mycket ansvar för laget. Jag gillar att ta ansvar och styra upp saker och tar nog därför ganska mycket plats i laget. Detta kan också vara en av anledningarna till att jag är vice lagkapten. En lagkapten ska "visa vägen" för de andra. 

Position?
Jag är en ganska allsidig spelare och spelar därför på många olika positioner. Jag kan rycka in var det än behövs en spelare. Där jag oftast spelar är på 9 meter, där M9 är den vanligaste positionen. Jag har även spelat en del på V6. 

Vad ska du göra för prispengarna?
Prispengarna kommer gå till sparande och vara pengar som jag kan använda till utgifter längre fram i livet.  

Anders Berlin, redaktör

Skribent: Anders Berlin
E-post: Adressen Gömd

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info