Hoppa till sidans innehåll

P99 tar nya tag

24 APR 2016 16:44
Information kring tränare och träningsgrupper
  • Skapad: 24 APR 2016 16:44

Vi är glada att kunna presentera tränarteamet för P99;

Anders Jönsson fortsätter som huvudtränare

Lars Svensson fortsätter som assisterande tränare

 

Nytt för i år är att vi inte slår samman PA, utan P99 och P00 kommer ha egna träningstrupper. Givetvis kommer vi ha en tät samverkan mellan tränarna av P99 och P00 och även HJ tränarna så att alla spelare skall få bästa möjliga utveckling.

 

Anders och Lasse tillsammans med Peter Berg (nu huvudansvarig F00) och Ola Ekdahl hade ett sammanslaget PA (P98 och P99) förra året och skötte det med bravur. I och med att Anders och Lasse stannar kvar kan vi skapa en kontinuitet i utvecklingen och kan ta träningen ett steg vidare. Det är ett duktigt motiverat team som har alla chanser att lyckas väl under säsongen som kommer.

 

Under året som gått har laget bl.a. annat övat på ett offensivt försvarsspel som blivit omskrivet av konkurrenterna och där de även haft utbildning för andra tränare under året. En bra kombination av träningar och mycket speltid har gjort att hela laget har utvecklats och många har tagit stora steg framåt i sin utveckling. Framför oss finns nu sommarsäsongen med OV-beach, Partille och Åhus beach.

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info