Hoppa till sidans innehåll

Årets BP-stipendiater utsedda

24 APR 2016 16:47
Det är med stor glädje och stolthet som vi härmed kan meddela att H43 Lunds styrelse beslutat att utse Louise Weigel-Olsson och Simon Andersson till Bengt BP Perssons stipendiefonds allra första stipendiater.
  • Skapad: 24 APR 2016 16:47

Jag har som engagerad H43are haft förmånen att se dessa två ungdomar utvecklas som människor och handbollsspelare och det är en resa som de förhoppningsvis kommer att fortsätta på många år framöver.

Att dessa två alltid har varit en stor del av sina lags framgångar både på och vid sidan av planen har inte undgått någon. 

Jag är helt övertygad om att Bengt BP Persson hade varit glad, tacksam och stolt över att få veta att de är utsedda som de allra första stipendiaterna i hans anda. 

I samband med H43 Lunds årsmöte måndagen den 8:e juni kl. 19.00 i Arenan kommer stipendierna samt ett minnesdiplom att överräckas till de båda.

Motiveringar: 

FLICKOR A, Weigel-Olsson, Louise

Louise Weigel-Olsson:

Louise är en given kandidat till detta stipendium. Som lagets eldsjäl och lagkapten står hon för mycket av det som kan kännetecknas av BPs anda. Hon pushar och peppar laget och alla runtomkring. Hon är alltid glad och är mån om att involvera alla i laget. Att hon sen har handbollskunnandet ger henne stora möjligheter att kunna gå långt inom handbollen. Dessutom har hon all potential i världen att bli en utmärkt ledare inom arbete eller handbollen i framtiden. Louise är en spelare som H43 Lund är tacksamma för att ha i sina led, inte minst för det sättet som hon representerar sin förening på! 

POJKAR A, Andersson, Simon

Simon Andersson:

Simon har varit medlem i H43 under hela sin karriär. Han verkar alltid i god kamratlig och sportslig anda. Han tillhör inte den skara som verkat i Skånelag eller har deltagit i något Riksläger, men att han ska nå elitklass inom handboll finns det inga hinder för. Hans goda träningsflit är ett tecken på detta, och dessutom har den gångna säsongen varit en tid där han förkovrat sig ytterligare. Luriga passningar och oväntade skott samt ett fint försvarsspel tillhör hans attribut. Hans ledarskap och lugn gör att han är en respekterad ung man i sitt lag. Hans egenskaper präglas av lojalitet, kamratskap och ett föredömligt uppträdande både på och utanför planen, helt i BPs anda. 

 

Ett stort och välförtjänt grattis! 

Jonas Brandt

Ordförande H43 Lund

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info