Hoppa till sidans innehåll

En påskhelg med många cuper

19 APR 2017 06:30
Påsken är slut. Spelare och ledare är hemma från cuperna, gissningsvis trötta men glada och med nya erfarenheter i bagaget.
  • Skapad: 19 APR 2017 06:30

En cup är så mycket mer än handbolsspelet på planen. Vissa har träffat Mikkel Hansen, andra har lärt känna andra lagkamrater lite djupare, några har hejat på andra H43-lag när de själva åkt ut och många har med all säkerhet lärt sig eller vågat något nytt på handbollsplanen. Det är många stolta ledare som kommer tillbaka till träningarna i veckan. 

Av de lag som åkt på cup utomlands, dvs F00, F02J, F02/03N, P01 (tre lag), P02C, P02D, P04ÖT och P04N (två lag) gick alla vidare till A-slutspel eller mellanrunda, i de fall det fanns sådan. Bra jobbat!

  • F02/03N stod till slut som segrare i Lyngby Cup.
  • I Hilleröds påskcup möttes P04Ns två lag i final men frågan är om inte mötet med Mikkel Hansen smällde högre än guld och silver.
  • Från Kolding Cup reste P02C hem med silvermedaljer. Stort grattis till er och alla andra lag som utvecklat sitt handbollskunnande under påsken. 
  • P01 var med tre lag i Rödspättecup i Danmark där två lag tog sig till A-slutspel i PA. De förlorade båda matcherna med udda mål. Lagen visade på stor kämparglöd. 
  • F00 var i Prag och de avslutade med "en go vinst och en fin avslutning på vår turnering. Läs mer om tjejernas turnering som även innehåll historiska inslag Flickor 00 .

På hemmaplan har vi fått rapporter om fina insatser från Påskacupen i Kävlinge. Både P06, F06 och F07 vann sina åldersklasser. P05 ställde upp med två lag och de möttes i kvartfinal i A-slutspel, läs mer om lagets insats här.
Starkt jobbat av alla lag!

Än en gång, många väldigt stolt ledare och ledare som varit ute på cuper. Alla har packat ner fler minnen, erfarenheter och möten i sitt erfarenhetsbagage.

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info