Hoppa till sidans innehåll

Förändring på kansliet

24 APR 2016 17:44
Pernilla Bjerseth har valt att gå vidare och har därför sagt upp sig från vårt kansli. Vi i styrelsen vill tacka för alla år och önskar Pernilla lycka till i framtiden. Vi i styrelsen hälsar samtidigt Birgitta Heuck Lawesson och Mats Andersson välkomna till H43.
  • Skapad: 24 APR 2016 17:44

Pernilla Bjerseth vill gå vidare och har därför valt att säga upp sig från vårt kansli. Vi i styrelsen vill tacka för alla år och hoppas att se Pernilla i andra aktiva roller inom föreningen och önskar henne all lycka. För som vi alla vet har Pernilla hjälpt, stöttat oss och alltid varit till vår hjälp under många år. En insats som vi alla uppskattar. 

Styrelsen planer att öka bemanningen på kansliet har nu medfört att vi i stället fått rekrytera två nya resurser. Vi vill därför presentera Mats Andersson och Birgitta Heuck Lawesson.


Birgitta Heuck Lawesson har ett annat förflutet än handboll. Hon kommer närmast från en administrativ tjänst inom försvaret och P7, där hon varit ansvarig för restaurangen. Hennes primära uppgift i H43 blir att förstärka det administrativa behov klubben har. Hon ska jobba med vår närvarorapportering, IdrottOnline och vara behjälplig vid olika arrangemang och till lagen. Birgitta började i dag den 7 december 2015.

Mats Andersson kommer närmast som verksamhetsansvarig i Malmö HK där han har haft ansvar för dels hemmamatcherna och dess kringarrangemang. Han har även arbetat med handbollsakademin och den sportsliga delen av ungdomssidan i HK Malmö. Mats har ett långt förflutet inom handboll med start i Lindesbergs handbollsklubb. Hans primära uppgifter i H43 blir att jobba med vår verksamhet och utveckla denna så mycket det går. Mats börjar i februari 2016.

 

Vi hälsar Birgitta och Mats välkomna till H43!

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info