Hoppa till sidans innehåll

Första kvalmatchen mot Skövde

30 MAR 2018 11:01
Så här säger Jacob, HAs tränare inför kvalmatchen:
- Äntligen är det dags för kval, detta var ett av våra mål denna säsongen och det ska bli kul att börja jobba mot nästa som såklart är att gå upp i division 1.
  • Uppdaterad: 30 MAR 2018 11:02

Första kvalmatchen mot Skövde !
Äntligen är det dags för kval, detta var ett av våra mål denna säsongen och det ska bli kul att börja jobba mot nästa som såklart är att gå upp i division 1.
Vi är hittills väldigt nöjda med vår säsong, vi har spelat bra handboll i många matcher och har ett grundspel vi är väldigt trygga med. Det har också blivit några enstaka matcher där vi inte kommit upp i nivå men vi har försökt lära oss av dom misstagen och verkligen toppa formen nu inför kvalet.
Under säsongen har vi jobbat mycket med vårt försvarspel. Detta har gett resultat och tillsammans med, enligt mig, seriens nästa målvaktspar utgör vi en blå mur som är mycket svår att få hål på. 
Anfallsspelet känns också stabilt där våra mittnior styr spelet på ett bra sätt och vi gör mål över hela banan. Som tränare är det alltid skönt när målskyttet är utspritt och många spelare tar ansvar. Detta gör oss väldigt svårlästa!
Motståndet står Skövde för, ett ungt lag med många talanger. De spelar snabb handboll och trycker på allt. Nyckeln kommer helt klart vara att ha tålamod i anfallsspelet och spela diciplinerat. Vi vill inte utmana Skövde i någon "Hawaii-handboll".
Det är ju också så att Skövde har fördel i att ha två hemmamatcher. Det är alltså extra viktigt att vi utnyttjar den första matchen i Lund till att få ett litet övertag i denna batalj som spelas i bäst av tre. 
Såklart hoppas vi att vår fantastiska publik kommer och stöttar oss till seger. I ett fullsatt Idrottshallen är vi mycket svårslagna!! 
Vi ses på måndag - #hejaH43!
Jacob Anderberg

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info