Hoppa till sidans innehåll

God jul!

22 DEC 2017 10:58
En julhälsning till er alla från oss alla i styrelsen!
  • Skapad: 22 DEC 2017 10:58

Vi önskar alla en riktigt god och vilsam blå jul!

Vi är nu återigen halvägs in i en intensiv säsong och vi vill passa på att tacka alla våra H43-ledare, föräldrar, spelare och andra engagerade för era fantastisk insats och ert stort engagemang under 2017 och samtidigt passa på att önska er alla en riktigt god och blå jul!
Efter att våra representationslag för herrar och damer båda avancerade i seriesystemet så är de även denna säsongen inblande i toppstriderna! Det skall bli ytterst intressant och spännade att följa dem under vårsäsongen då allt ska avgöras och vi hoppas fortsätta vår resa mot den nivån där H43 Lund verkligen hör hemma.
Vår fantastiska ungdomssektion fortsätter också sin resa och vi har i Ungdoms-SM  10 st lag kvar i samtliga sex åldersklasser i steg 3 som inleder handbollsåret 2018. Vi noterar speciellt att vi har hela fyra lag som har gått vidare till steg 3 för pojkar-01/02, det har aldrig tidigare någon förening i Sverige lyckats med och det visar både på vår fina bredd och förmåga att utbilda barn och ungdomar. 
Samtidigt höjer vi blicken för att möta alla de sportsliga ambitioner som formligen sprudlar i våra lag. Den övergripande planeringen inför våren och nästa säsong är redan i full gång. H43 Lund ska fortsatt erbjuda en trygg och stabil miljö på alla nivåer där våra spelare ska känna att de får rätt utmaning och optimala förutsättningar för att trivas och utvecklas.
Vår övergripande organisation som ska vässa vår juniorverksamhet ytterligare och göra oss till en modern och attraktiv klubb i framkant ska fortsätta att utvecklas. 
Zoran Roganovic gör ett jättejobb som Ungdomsutvecklare och han har god hjälp från Niklas Harris, Mikael Salomonsson utvecklar dagligen våra duktiga målvakter, Pontus Ingesson har tagit ett ansvar för fys- och rehabträning, Therese Wallter jobbar med mental träning och vårt samarbete med Friskis & Svettis har fördjupats.
Alla dessa stödfunktioner finns tillgängliga för de ordinare ambitiösa tränarna för våra lag som är 15 år och äldre.
Vi ser fortsatt framtiden an med stor tillförsikt och hoppas att alla, såväl spelare, ledare som föräldrar, vill vara med på vår spännade resa mot nya blåa mål.
Än en gång en riktig God Jul!
Styrelsen

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info