Hoppa till sidans innehåll

H43 Lund har valt sin första styrelse

14 APR 2016 19:21
H43 Lund har i kväll, onsdagen den 28 januari, haft extra årsstämma. Medlemmarna valde sin första ordinarie styrelse som tar över efter interimsstyrelsen som varit aktiv sedan bildandemötet den 17 december 2014.
  • Skapad: 14 APR 2016 19:21

Arbetet med att bilda H43 Lund påbörjades den 16 december 2014 genom ett bildandemöte med alla ledare och aktiva kommittémedlemmar. Fram till dagens extra årsstämma har en interimsstyrelse arbetat med att starta upp den nya föreningen. H43 Lund har som mål att på ett öppet och ärligt sätt vara nära medlemmar, aktiva spelare, ledare och sponsorer.

Målet med verksamheten är att skapa en bra miljö för alla aktiva handbollsintresserade. Med stor försiktighet och fokus på ekonomin ska H43 stegvis bygga upp en ny elitverksamhet med dagens framgångsrika ungdomar. I dag har H43 Lund dam- och herrlag som spelar i division tre. Båda lagen har som mål att ta sig upp i division två inför nästa säsong.

 

jbklar

- Det finns föreningar innan oss som gjort motsvarande resa som vi nu startat. Jag tänker t ex på Rimbo. Vi vill lyckas att skapa en långsiktigt hållbar förening.  Det finns säkert många som vill vara med uppleva vår historiska resa, säger Jonas Brandt nyvald ordförande för H43 Lund.

Till sin hjälp har styrelsen olika arbetsgrupper och kommittéer; Barn- och ungdom, junior samt elit/senior. Framtiden ser ljus ut för klubben. Med över 700 aktiva spelare och många ledare fortsätter alla träningar och matcher. 

- Wheelers, som är vårt rullstolslag, drabbades hårt vid konkursen och en del av deras rullstolar ingick i konkursboet. Nu jobbar vi för fullt med att starta upp Wheelers och även få igång “handboll för alla” för alla som har funktionsnedsättning eller bara vill spela gå-handboll.   

H43 Lunds nya styrelse består av:

Jonas Brandt - ordförande. Från sju års ålder har Jonas varit aktiv spelare och sedan ledare samt ledamot i både kommittéer och styrelse.

Richard Mauritsson - Vice ordförande - Ansvarig för IT-avdelningen på Juridcum med lång erfarenhet som ordförande och styrelseledamot inom scoutrörelsen

Pernilla Hed Nilsson - har varit spelare och ledare i många år och i sommar är hon klar med utbildningen TS3 (Tränarskolan 3)

Karin Holm - varit aktiv spelare, tränare och elitfunktionär. Har de senaste året varit aktiv i ungdomskommittéen och ansvarat för utbildningarna inom H43 Lund.

Ann-Louise Raquette Berlin - Rektor och områdeschef på Bjärehovsskolan i Bjärred med ett förflutet som styrelseledamot i Staffanstorps GIF.

Till suppleant valdes Ulf Andersson som är ansvarig för Juniorkommittén.  

 

brandt

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info