Hoppa till sidans innehåll

Hummel ny klädsponsor

11 AUG 2017 18:16
Styrelsen i H43 Lund kan nu informera om att kontraktet med Stadium har blivit
omförhandlat och i samband med detta blir Hummel ny klädsponsor.
  • Uppdaterad: 11 AUG 2017 18:18

 
I går föll de sista avtalsbitar på plats och Jonas Brandt, ordförande, och Richard Mauritsson, vice ordförande, signerade det nya samarbetsavtalet med Stadium och Hummel.

Hummel har både en dam- och herrkollektion. Vi startar vår Team Sales-shop med ett komplett Hummel-sortiment som vi under säsongen kompletterar med enstaka produkter.

I avtalet förbinder vi oss att denna säsong byta alla match- och uppvärmningskläder på alla lag som är A-ungdom och äldre. Det innebär att dessa lag endast får bära Hummel i alla ”officiella” sammanhang och matcher. Alla spelare får nya matchtröjor, matchshorts och strumpor.

Den 16 augusti öppnar Stadium vår Team Sales webbshop

För att underlätta för Stadium och skapa smidiga leveransen ska alla lag beställa via sin klädansvarig. Ni gör era lag-beställningar när det passar er själva. Leveransen är mellan två och tre veckor.

Provkollektion finns på kansliet där ni kan prova ut storlekar och modeller. Kontakta kansliet för att boka dag och tid för utprovning.

Alla tränare har i dag fått mer detaljerad information om kläder, beställningar, datum etc.

Stötta oss med ditt Stadium-kort

Stöd oss genom att handla på Stadium och registrera dina inköp på ditt Stadium-kort. H43 Lund får 3 procent extra i bonus samtidigt som du behåller din personliga bonus.

Om du inte har kopplat ditt Stadium-kort till H43 - gör det här redan i dag! Det är enkelt och samtidigt stöttar du oss.

Skribent: Karin Holm
E-post: This is a mailto link

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info