Hoppa till sidans innehåll

Igor Georgievski ny tränare för damjuniorerna

22 MAR 2019 07:54
Igor utökar sin tränarroll i H43 Lund när han nästa säsong även ansvarar för damjuniorer.
  • Skapad: 22 MAR 2019 07:54

I dag presenterar H43 Lund Igor Georgievski, som ny tränare för damjunior. Igor har under denna säsong varit ansvarig för flickor 03 och fortsätter med denna roll även under kommande säsong.

Igor är en mycket ambitiös och meriterad tränare som nu tar ett utökat ansvara för damsidan. Han har en ambition att att lyfta H43s damjuniorer och fickor A (2003) till ännu högre nivåer under säsongen 2019-20.

- Det känns otroligt kul att jag får vara med och utveckla våra spelare, allt för att de ska få möjlighet att bidrar till att vi kan avancera. För vi har alla ett mål, att åter bli en elitklubb med många egna spelare som fått chansen att visa sin kunskap, säger Igor Georgievski.

Igor har lång erfarenhet som tränare genom åren har han varit tränare för H43 Lunds herrjuniorer, Lejonen och nu senast flickor födda 2003. Utöver det har han varit tränare för Trelleborgs HBK damlag och även varit aktiv i HK Ankaret.

- Igor är en genuin H43are som med sin tydliga ledarstil och sin höga ambition kommer att bidra till att våra talangfulla unga tjejer i H43 Lund får de förutsättningar som behövs för att ta nästa steg i sin handbollsutveckling. Vi är mycket nöjda med att kunna presentera Igor som den kraft som tillsammans med övriga föreningen ska jobba med fortsatt utveckling på tjejsidan i H43 Lund, säger Jonas Brandt

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info