Hoppa till sidans innehåll

Julhälsning

21 DEC 2016 16:34
Vi önskar alla en riktigt god och blå jul!
  • Skapad: 21 DEC 2016 16:34

Så här halvvägs in i en intensiv säsong så vill vi passa på att tacka alla våra H43-ledare, föräldrar spelare och andra engagerade för en fantastisk insats och ett stort engagemang under 2016. Samtidigt vill vi passa på att önska alla en riktigt god och blå jul!

Våra representationslag för herrar och damer leder sina serier i stor stil och vår fantastiska ungdomssektion fortsätter att frodas och utvecklas. Varje vecka kämpar massor av blåa tjejer och killar i hallar runt om i Skåne och det är en fröjd att följa deras utveckling från dag till dag.

H43 Lund är fortsatt Skånes Största handbollsklubb och nu höjer vi blicken för att möta alla de sportsliga ambitioner som formligen sprudlar i våra lag. Den övergripande planeringen inför våren och nästa säsong är redan i full gång. Vi vill fortsatt erbjuda en trygg och stabil miljö på alla nivåer där alla också ska känna att de får rätt utmaning och rätt förutsättningar för att trivas och utvecklas.

Under hösten har vi sjösatt en organisation som ska vässa vår juniorverksamhet och göra oss till en modern och attraktiv klubb i framkant. Zoran Roganovic har engagerats som Ungdomsutvecklare, Mikael Salomonsson jobbar fortsatt med utveckling av våra duktiga målvakter, Pontus Ingesson har tagit ett ansvar för fys- och rehabträning, Therese Wallter jobbar med mental träning och vårt samarbete med Friskis & Svettis har fördjupats. Alla stödfunktioner finns tillgängliga för de lag som är 15 år och äldre och stöttar lagens ambitiösa tränare.

Vi ser framtiden an med stor tillförsikt och hoppas att alla, såväl spelare, ledare som föräldrar, vill vara med på vår spännande resa mot högre blåa mål.

Än en gång en riktig God Jul!

Jonas Brandt
Ordförande i H43

Skribent: Karin Holm
E-post: This is a mailto link

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info