Hoppa till sidans innehåll

Målsättningen är klar

07 SEP 2017 14:38
Den 30 september startar säsongen för våra herrar när de möter Malmö HP borta. Laget är taggat och fokuserade på sin uppgift att bli ett av topplagen.
  • Uppdaterad: 07 SEP 2017 14:43

Försäsongen är i full gång och de har redan spelat träningsmatch mot HK Malmös farmarlag Malmö HP och i dag är det dags att möta Ankaret – borta – klockan 19:15. Sedan väntar Eslöv hemma den 20 september på Arenan klockan 19:15.

Med lagets nya spelare har truppen blivit bredare och det finns minst två spelare per position. Detta ger stabilitet och styrka för att lyckas få ett uthålligt spel som blir en bra utmaning för motståndarna.

- Målsättningen är klar, vi ska bli ett topplag i division två. Vi säger ingen placering, men vi ska ge topplagen ett tufft motstånd, berättar Jacob Anderberg, tränare för herrarna.

Nya spelare denna säsong är:

  • Emil Linde vänster 9a med ursprung från H43 som förra säsongen spelade i H65.
  • Rasmus Björkqvist är vänster 6a som kommer från Eslövs HF
  • Viktor Jakobsson är målvakt som förra säsongen spelade i Trelleborg HBK Elit
  • Zoran Roganovic en välkänd höger 9a från H43 som gästspelat i både Lugi och HK Malmö.

Vi är många som är glatt överraskade att Zoran Roganovic, som i år fyller 40 år, tagit på sig H43-tröjan och dessutom tar en aktiv roll som tränare för truppen. Herrlaget är nog unikt i sitt slag att ha två tränare som är inskrivna spelare på matcherna. Jacob och Zoran hade inte klarat sitt uppdrag utan stödet och supporten från Adrian Thonäng och Karin Olin.

- Stämningen är på topp och alla ger järnet på träningarna. Vi har en bra stomme tack vare att många spelare är kvar från förra säsongen. Känns jättekul att spela i H43-tröjan igen och få vara med om att bygga ett nytt H43-topplag, berättar Zoran Roganovic som är spelande tränare.

Många kanske tror att spelarna har störst respekt för tränarnarstaben men så är det inte. Utan det är lagets polis Henrik Wellbring som sköter alla lagböter för förseningar, glömda saker efter träningen och keps inomhus.

Allvaret märks på träningarna och nu finslipar de på detaljerna för ta sig an första seriematchen borta mot Malmö HP den 30 september klockan 15:00.

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info