Hoppa till sidans innehåll

Möt Isa Brandt, BP-stipendiat

15 JUN 2017 19:58
Ytterligare en BP-stipendiat har intervjuats. Isa Brandt från F00 ger sin syn på stipendiet och handbollslivet.
  • Skapad: 15 JUN 2017 19:58

Grattis till BP:s stipendiet. Hur känns det?
Tack så mycket! Det känns jättekul, jag blev väldigt glatt överraskad när jag fick reda på att jag hade fått det.

Varför tror du att fick det?
Jag hoppas på att mina tränare och att styrelsen tycker att jag uppfyller kriterierna, för jag strävar alltid efter att vara en så bra lagkamrat som möjligt. Dessutom har jag lagt ner väldigt mycket tid på handbollen de senaste åren, och min träningsnärvaro har varit bra, vilket har resulterat i en stabil utveckling som handbollsspelare.

I kriterierna sägs det att man ska visa kämpaglöd, lojalitet, kamratskap, sportsmannaskap och vara ett föredöme på och utanför plan. Hur väl stämmer det in på dig?
Jag tycker att detta stämmer in på väldigt många i laget, så jag är väldigt glad att jag valdes ut som den som vann stipendiet. Detta är något som jag själv tycker är väldigt viktigt hos lagkamrater, så jag försöker alltid att göra mitt bästa för att själv följa detta. Sen att det tydligen fungerar är väldigt roligt. :)

Hur blir det med handboll i sommar?
Det blir en vecka Partille uppe i Göteborg med laget, och såklart Åhus beachhandboll som vanligt. Det ser jag fram emot supermycket! Och utöver det så blir det fys- och konditionsträning efter Pontus sommarträningsprogram som vi har fått ut, så att vi kommer tillbaka ännu starkare än förut.

Nu blir du förstaårs-junior. Ökar kraven och träningarna?
Det blir såklart lite annorlunda, men jag tycker att det ska bli superkul. Det sätts lite mer press på oss själva, på egen träning utanför lagets. Dessutom kommer vi att spela i två serier, division 3 och juniorserien, vilket kommer att bli roligt med mycket matcher.

Vilket mål har du med ditt handbollande?
Just nu är mitt mål att bli så bra jag kan, och att utvecklas så mycket som det bara går. Såklart hade det varit häftigt om det slutade med en Champions league-final eller liknande, men det viktigaste tycker jag är att man gör någonting man tycker mycket om, och jag älskar ju handbollen. Sen är det väl meningslöst att spela handboll om man inte vill bli bättre, och det kommer jag alltid att sträva efter.

Anders Berlin, redaktör

 

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info