Hoppa till sidans innehåll
Foto: Karin Holm

Nils-Ola Nilsson, vår nya verksamhetsutvecklare

03 SEP 2019 19:45
Vi hälsar Nils-Ola varmt välkommen till H43 som verksamhetsutvecklare. Han ersätter Mats Andersson på kansliet och börjar den 9 september.
  • Skapad: 03 SEP 2019 19:45

Nils-Ola Nilsson kommer från Ystad och har lång och bred erfarenhet av föreningsarbete både när det gäller handboll och fotboll. '

Varför sökte du dig till H43?

Jag saknar handbollen och idrotten. Handbollen ligger mig extra varmt om hjärtat, som uppvuxen i Ystad vet nog alla att den är den “enda” sporten som gäller.
Det ska bli fantastiskt kul att få möjlighet till att jobba som Verksamhetsutvecklare i en stor anrik idrottsförening som har en så fin tradition och väldigt stark gemenskap sedan många år, samt stora ambitioner att utveckla sin verksamhet vidare.

Hur ser du på din roll framöver?

Tycker H43s visionsarbete är spännande och trivs att arbeta med projekt. Ser fram emot att vi nu tillsammans ska sjösätta det. Brinner enormt för att få omsätta mina många erfarenheter och kompetenser gällande förenings- och verksamhetsutveckling som jag successivt har byggt på mig efter 15 år som anställd inom Skåneidrotten och cirka 4.5 år hos Danmarks Innebandyförbund.

Vad hade du för uppdrag på Skåneidrotten?

De första fem åren hos Skåneidrotten, som utvecklingskonsulent från 1998, fick jag väldigt mycket insikt i hur olika idrottsföreningar kan vara, och vilka likheter och skillnader det finns mellan idrottsföreningar inom olika idrottsgrenar. Fått med mig mängder av kunskap om skånska idrottsföreningar och utvecklingsidéer men också ödmjukhet inför det fantastiska ideella ledarskapet. De sista tio åren inom Skåneidrotten arbetade jag som verksamhets- och utvecklingschef, väldigt lärorika år.

Hur var det att arbeta i Danmark på deras innebandyförbund?

Det var fyra väldigt lärorika och givande år som projektledare på deltid och kanslichef på deltid. Jag mötte så många fina och passionerade idrottsledare i en lång rad danska innebandyföreningar som det varit en förmån att få lära känna.

Har du själv spelat handboll?

Ja, jag spelade i Ystads IF upp till äldre tonåren och sedan var jag idrottsförälder i 15 år. Numera är jag ideellt engagerad i ledarstaben för min dotters lag F05.

När kan vi börja se dig på kansliet?

Måndagen den 9 september är min första arbetsdag. Börjar med introduktion där jag går bredvid Mats, träffar Tina, kommittéer och andra ideella krafter. Hoppas att många ledare tar chansen och kommer och hälsar på mig, ska verkligen bli kul att börja i H43.

Skribent: Karin Holm
E-post: This is a mailto link

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info