Hoppa till sidans innehåll

Partille Cup

11 JUL 2019 11:21
Läs om vår herrjuniorer som kom till semifinal i Partille Cup.
Vi säger stort grattis till F07N som fick lyfta guldpokalen B-finalen.
  • Uppdaterad: 11 JUL 2019 11:21

F07N gjorde debut i Partille och har som många andra H43-lag spenderat näst intill en vecka på Partille Cup. Truppen ställde upp med två lag, hela 23 spelare av truppen på 31 tjejer följde med till Göteborg.
Ett av lagen tog sig hela vägen till B-final där de mötte norska Fjellhammer.
Så här beskriver Martin Hoff, en av tränarna finalen
"Dessvärre så öppnade sig himlen samtidigt som vi marscherade in för line up inför finalen på lördagen. Det blev en match med mycket bolltapp och halka på planen pga. regnet. I halvtid så fick tjejerna instruktioner om att undvika skott från 9 meter, det var näst intill omöjligt att greppa bollen för att skjuta med precision. Vi spelade istället in bollen på linjen alternativt bröt igenom deras försvarslinje för avslut från 6 meter. En taktik som lyckades och vi kunde, efter vinst med 10-8, som avslutning lyfta guldpokalen mot alla fantastiska supporterande lagkamrater från lag 1, föräldrar och vänner som samlats på läktaren." 
Läs hur Martin summera hela deras cup-vecka här!


HERRJUN

Johan Nilsson Sandgren är ny tränare för våra herrjuniorer och år åkte han till Partille Cup med ett gäng som visade vad de gick för och kom till semifinal.

I semifinalen mötte de Skanderborg som är ett av Danmarks bästa lag som i år vunnit bland annat DM P16 och innan dess har de vunnit Partille flera år i rad i både 01 och 02 klassen. Matchen slutade 24-21 till Skanderborg.

Läs om hela deras resa och Johans tankar här

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info