Hoppa till sidans innehåll

Stark inledning på division 2

02 OKT 2017 20:28
Vi summerar helgen med ordet "segrar". Våra seniorer inledde division 2-säsongen med segrar mot Malmö borta. Flickor 03 vann sin USM-grupp och därmed klara för steg 3. I helgen är det dags för hemmamatch för våra seniorer - kom och heja!
  • Uppdaterad: 04 OKT 2017 19:55

Damerna

Efter en jämn inledning ökade di blåe damerna intensiteten bakåt och farten framåt och Malmö stod framför en blå mur som blev allt mer och mer svårforcerad. Ett kompakt försvar ledde till flera konstringsmöjligheter. Med försvaret som grund kunde vi ändå rycka ifrån i målprotokollet. Tjejerna kunde gå till halvleksvila med en betryggande ledning 10-15.

Den andra halvleken fortsatte som den första slutade med ett harmoniskt lag som levererar ett stabilt försvarsarbete och gediget anfallsspel med hot från varje position. Avslutningen blev dramatisk och med 45 sek kvar och ledningen 24-25 tar H43 timeout. Wilma Lord kliver fram och tar avslutet alla väntat på i ett bra kantläge och sätter spiken i kistan till 24-26 vilket också blev slutresultatet.

Herrarna 

Ett stabilt försvar tillsammans med bra målvaktsspel lägger grunden till en skön vinst. Malmö får stundtals stånga sig blodiga mot en blå vägg. Framåt har vi ett bra grundspel och vi kommer till många fina lägen. Vi hittar lösningar direkt på deras offensiva försvar och matchen känns kontrollerad hela vägen.

Kollektivet bör lyftas i denna match, alla går in och tar ansvar och ger 100 procent i alla situationer. 
Slutresultat skrivs till 21-30.

I helgen spelar båda lagen hemma. Kom och titta!

Lördag 7 oktober möter damerna Helsingborg i Arena B klockan 14:00 OBS NY HALL OCH TID!

Söndag den 8 oktober möter herrarna Karlshamn på Arenan klockan 15:30

Visa ditt stöd och tagga #hejaH43 på Instagram.

USM är i full gång. Flickor 03 är klara för steg 3

USM är i full gång och i helgen spelade våra flickor 03. De vann alla tre matcherna och är därmed klara för steg 3. Vi säger stort grattis och lycka till!

Kommande helg är det dags för våra A-ungdomar att åka på USM.
Vi har många som ska iväg - både flickor och pojkar födda 01 och 02. 

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info