Hoppa till sidans innehåll

Stora framgångar i Åhus Beachhandboll

24 APR 2016 16:56
Det blev en fin vecka för klubben i Åhus. 49 lag hade superkul och spelade fin handboll hela veckan med många fina vinster. Återigen - för sjätte året i rad - blev H43 Lund bästa förening i i Åhus. Vilket visar vilken fin verksamhet vi har.
  • Skapad: 24 APR 2016 16:56

P05Guld


»_Topp_100_på_Åhus_Beach_2015_Åhus_Beachhandboll_Festival

 

 

P05Guld

P05 tog hem det första guldet

I en tät match mot LVHK Lödde drog H43 Lunds P05 det längsta strået och vann med 10-8. 

– Det var en fantastisk resa hela vägen. Många matcher för de små, tänkte man innan, men det gick utmärkt. Dessutom kul för ungarna mellan matcherna. Och finalen var mäktig och något killarna kommer att bära med sig resten av livet. Och även jag! Johan Arnell, ledare.

 

P01

P01 gick till kvartsfinal med ett lag och tog guld med det andra

P01 ställde upp med tre lag vilka alla tog sig till A-slutspel. I finalen spelade man mot Halmstad Handboll med slutsiffrorna 12-7. 

– Det har varit en fantastisk vecka för oss och alla våra tre lag gick till A-slutspel. Vi har en fantastisk grupp som genom åren tagit 36 guld i 18 olika turneringar. Det är en jättepositiv upplevelse att vara här, och vi har varit här varje år sedan killarna var åtta år gamla! Mats A Andersson, ledare.

Inför Åhus Beachhandboll var P01 redan klara vinnare av Asics Cup Tour men man kammade hem ytterliggare 90 poäng vilket gav den högsta poängen (520) i Asics cup detta år. 

Guld_jpg

 

 

 

Sluresultat_-_Åhus_Beachhandboll_Festival_2015 2

P00 tog silver i en tät match mot IFK Tumba

 

 

F05silver

F05 tog silver i en rafflande match

Efter en tät match mot Huddinge HK Sthlm drog motståndarna det längsta strået och flickorna gick hem med silvret efter en match som slutade 7-8. 

 

P06Bild

P06 blev Silvermedaljörer

Motståndarna i denna täta match var IF Guif Eskilstuna och slutsiffrorna blev 7-9 efter 10 minuters spel på centercourten. 

 

Du kan se alla finalerna på Åhus Beachhandbolls hemsida. Det är mycket bra kommentatorer och riktigt kul att se alla våra duktiga spelare i en riktig proffsig produktion. Så ta en titt här

 

Tack alla för en fint Åhus Beachhandbol Festival och väl mött där nästa år. 

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info