Hoppa till sidans innehåll

Stort stöd på läktaren för våra damer och herrar på hemmapremiären

09 OKT 2017 19:33
En helg med hemmapremiär för våra damer och herrar och USM för våra A-pojkar. Seger för både våra damer och herrar plus att pojkar 01 är klara för steg 3. Våra tre pojkar 02-lag får en ny chans att gå vidare i USM i steg 2.
  • Skapad: 09 OKT 2017 19:33

En helg med hemmapremiärer för våra damer och herrar.

Damerna mötte farmarlaget Helsingborgs HK, som även de inledde med en vinst i premiären. I en fullknökad B-hall i Arenan var det di blåe som inledde bäst genom att snabbt ta ledningen med 2-0 och 3-1. I halvlek visade tavlan 12-9. I slutet av matchen började Helsingborg, som aldrig gav upp, krypa närmare och närmare. Ledningen krympte och med två minuter kvar att spela. Saga Bjurgren fastställde sedan slutresultatet till 27-22 på ett direktavslut på frikast. 

Läs om hela matchen här!

Herrarna tog emot Karlshamn och även dem fick ett stort stöd av publiken. Ett par skador och lite sjukdom gjorde att när de kom till spel var det med en lite sargad trupp. Karlshamn är ett lag som de inte visste så mycket om. Men de visade från första minutentt att de är det bättre laget, framförallt genom ett stabilt försvar. Det blev endast 14 insläppta mål under matchen och detta får ses som godkänt.

Framåt kommer de till bra lägen men lite oskärpa i avsluten gör att det totalt blir 26 mål. De visar återigen att de är starka bakåt och har ett bra kollektivt spel. Ett extra plus till våra juniorer Jonathan och Simon som kommer in och tar för sig i sin första div 2 match. 

USM

I helgen var det dags för pojkar A att spela USM. Totalt fyra trupper har vi, varav tre är ett år kort (02or). Pojkar 01, som är rätt ålder, åkte till Eksjö och och vann sin grupp. Grattis!

Våra pojkar 02-lag åkte till Ystad, Löddköping och Halmstad. Det blev tufft för dem alla och ingen klarade att blir etta eller två i sin grupp. Detta gör att de får en andra chans i steg 2.  Vi önskar dem alla stort lycka till i november.

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info