Hoppa till sidans innehåll

Summering av USM för P02

04 APR 2017 08:25
  • Uppdaterad: 17 MAJ 2017 15:06

Våra tränare och Skånska Dagbladet summerar USM-dagarna för våra P02-killar

Skånskan skriver så här

Norrs tränare summerar sin USM-resa till Borlänge så här:

Förväntas fulla så reste vi till Borlänge tidigt lördag morgon för spel i grupp 1 mot Norrköpings HK, HK S-Hof (Sävehof) och värdlaget Borlänge HK.

På förhand en tuff grupp där både Norrköping och HK S-hof håller sig långt framme i cuper och Borlänge visste vi inte så mycket om förutom att vi har mött de en gång tidigare i Helton Cup med vinst som resultat.

Borlänge var motståndet i vår sista match, de tar tyvärr kommandot direkt av matchen med snabba omställningar och vi hamnar i underläge och det står 11-16 i halvlek. Vi försöker ta till nya krafter i 2:a och är nästan ikapp med 9 minuter kvar av matchen med 1 måls underläge. Än lever matchen men de gör 3 mål på raken och till slut så blir det förlust med 23-26.

Detta resultat innebär att vi har 3 lag på 4 poäng var och det kommer att avgöras på målskillnad och inbördes möten. Då Norrköping slog Borlänge med 5 mål och vi slog Norrköping med bara ett, så blev det Norrköping som tar första platsen.

Att ta sig till steg 4 (bland 32 lag i landet) skall vi vara nöjda med och vi ledare är stolta över lagets prestation i detta USM. Vi tog chansen men räckte inte riktigt hela vägen fram.

Vi vill också passa på att tacka alla de supportrar som har följt med på denna resa under alla våra steg.
Tillsammans På planen På bänken På läktaren!

Läs hela summeringen från Norr här!

Vi fyller på på med mer information!

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info