Hoppa till sidans innehåll

Tack!

20 NOV 2017 19:49
Vilken derbystämning vi skapade. Tyvärr blev det förlust för både våra damer och herrar trots stort publikstöd. Stort tack till alla som kom!
  • Uppdaterad: 21 NOV 2017 18:53

I lördags FYLLDE vi verkligen Idrottshallen, eller Högvall Idrottshall som den numera heter. Enligt erfarna publikräknare var vi säkert 743 stycken som stöttade lagen. Tror att vi var många som kände en viss nostalgi och framtidshopp trots att våra damer och herrar inte vann över Lugi-lagen. 

Vi vill därför först och främst tack alla som kom och hejade. Sedan extra tack till alla som stöttade flickor 04:as kioskförsäljning och dessutom köpte H43-profilprylar eller till och med beställde kläder från Stadium TeamSales.

Tack till Malmborgs som stöttade dagen med en välfylld delikatesskorg samt ett godisregn.

Blixtin var på plats och delade ut bästa spelare i lagen

Bästa spelare blev Mimmi Lundin och Fredik Oxlin i H43 och Ilse Köhne i Ligu och Adam Jacobsson Trönndal i Farmen. Grattis!

Lotter sålde vi också

Nr 80 - blå lott kan hämta ut sitt pris på kansliet - det är en H43 ryggsäck som väntar på dig.

Den som vann 50/50 vinsten var på plats och visade ett stort H43-hjärta och skänkte slantarna till P05-laget. 

På plats var också Skåne Sporten och här ser du lite bilder från matchen Och så klart var vår "hovfotograf" Kenneth Landgren - här ser du hans bilder

Så här skriver Daniel om damernas match

I lördags var det derby mot Ligu i klassiska Idrottshallen. En match som bjöd på en härlig inramning med hela 457 personer på läktaren, en siffra som kvalar in på fjärdeplats i antal i damernas elitserie den senaste omgången.

Uppförsbacken blev nu väldigt brant i slutet och Ligu kunde rutinerat spela på klockan med långa anfall där man till slut kom till avslut och även mål och hemmalaget lyckades inte komma närmare än 4 mål. Slutresultat 18-23.

Här är hela hans analys

Så här skriver Adrian om herrarnas match

Det är såklart väldigt tråkigt att förlora ett derby, speciellt inför storpublik. Vi känner att vi inte kommer upp i vår normala standard och det håller inte mot ett mycket spelskickligt HK Farmen. 
Nu är det bara att bryta ihop och komma igen till lördagens tuffa bortamatch mot Trelleborg . Vi i laget vill också tacka klubben och all publik för ett härligt evenemang, förhoppningsvis kan vi betala tillbaka med en vinst nästa gång!

 Här kan du läsa hela hans analys.

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info