Hoppa till sidans innehåll

USM steg 3 är klart för pojkar 14

23 OKT 2017 19:25
Ännu en segerhelg! Förutom att våra damer och herrar besegrade Lågan gick pojkar 14 (b-ungdom) till steg i USM. Grattis till er alla!
  • Skapad: 23 OKT 2017 19:25

Herrarna och damerna mötte Lågan i helgen. Som vi alla vet är det allmänt kändt att det blir tufft att möte dem på hemmalag där de brukar vara svårbesegrade. Men det blev en klar seger och säkra 2 poäng för båda lagen. 

Herrarnas match beskriver Adrian Thonäng så här:

Det är alltid lite derbykänsla när vi möter Lågan. Ofta tufft spel och lite tryck på läktaren och så var det även denna gång.Vi visar att vi har en bred trupp där alla går in och tar ansvar och målvaktsspelet är än en gång riktigt bra.

IK Lågan - H43 Lund HF 24-33 (10-18)

Läs mer om matchen här

Damerna match beskriver Daniel Engdahl så här:

Matchen börjar i ett väldigt högt tempo där båda lagen trycker på med allt man har framåt och visar att man inte är villiga att släppa till en tum bakåt. Fyllda av inspiration och mod och med en fanatisk hemmapublik i ryggen fortsatte Lågan att kämpa i sig kvar i matchen i början av den andra halvleken samtidigt som vi tog lite för snabba avslut framåt och började stressa. H43s damer kunde bevaka sin ledning matchen ut och vann en betryggande vinst med 18-27.

IK Lågan - H43 Lund HF 18-27 (6-12)

Läs mer om matchen här

USM

I helgen var det dags för det sista gänget att spela steg 1 i USM. Vi gratulerar pojkar 14 (b-ungdom) som vann och är därmed klara för steg 3. Stort grattis och lycka till!

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info