Hoppa till sidans innehåll

Våra herrjuniorer är i USM steg 3

18 SEP 2017 14:44
Våra herrjuniorer är klara för steg 3 i USM. Stort grattis till laget och inte minst till "demonmålvakten" Albin Fritz som blev matchens lirare mot Baltichov.
  • Uppdaterad: 18 SEP 2017 14:46

Ännu en habil och väl genomförd match där resultattavlan visade seger till H43 HJ med 10 bollar mot göteborgarna Baltichov. Slutresultatet skrevs till 24-14.

H43 HJ är nu direktkvalificerade till steg 3 som ska avgöras den 20-21 januari 2018. Matchens lirare i matchen mot Baltichov utsågs demonmålvakten Albin Fritz. Förutom en mycket bra prestation matchen igenom, ska vi nämna Albins inledande start som var så bländande att publiken fick ta på sig solglasögonen.

HJ-grabbarna ledde med 8-0 efter 12 minuters spel, och ni förstår att Albins roll i denna propagandahandboll, var betydande. Albin hade murat upp en välarmerad betongvägg bakom sig.

Grattis till tröjan och matchens lirare, Albin! Avslutningsvis ska hela HJ-gänget ha lovord för tre mycket bra insatser. Denna koncentration och målmedvetna fokus på att göra rätt saker betyder att resultatet kommer av sig själv. Nu har vi många träningar och seriematcher framför oss, och detta kan alltså bli ännu bättre.

Anders Jönsson

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info