Hoppa till sidans innehåll

Zoran Roganovic blir Guif’s nya tränare säsongen 2019/20

11 FEB 2019 18:00
Zoran Roganovic fortsätter sitt arbete i H43 Lund fram till den 31 maj 2019. Därefter går han över som huvudtränare för Eskilstuna Guif plus att han fortsätter sitt uppdrag som Montenegros herrhandbollslandslag.
  • Skapad: 11 FEB 2019 18:00

I sommar flyttar Zoran Roganovic till Eskilstuna för att under kommande säsong 2019/20 bli huvudtränare för Eskilstuna Guif. En förening som bedriver verksamhet för både ungdomar och seniorer samt bredd och elit.

- Alla beslut är inte lätta. När jag fick denna möjlighet av Guif att bli deras huvudtränare kommande säsong kunde jag inte tacka nej. Som alltid har H43 en speciell plats i mitt hjärta och kommer så alltid att förbli, men just nu vill jag utvecklas och arbeta mot att bli en etablerad elittränare, berättar Zoran Roganovic.

Zoran fortsätter sitt arbete i H43 Lund fram till den 31 maj 2019. Därefter går han över som huvudtränare för Eskilstuna Guif plus att han fortsätter sitt uppdrag som Montenegros herrhandbollslandslag.

- Vi i H43 Lund önskar Zoran lycka till. Att få detta uppdrag ser vi som ett kvitto på att han är en duktig och engagerad tränare som nu går vidare till högre uppdrag. Samtidigt vet vi om att många klubbar sneglar på vår fina verksamhet och det bekräftar att vi är på rätt väg, berättar Jonas Brandt ordförande i H43 Lund.

I dag har Zoran ansvar för H43s junior och utvecklingslag. Förutom detta ingår han i en stab av resurser för de äldre lagen, flickor och pojkar födda från 2003. Deras uppgift är att stötta tränarna och utveckla spelarna för att möta framtiden på bästa sätt.

- Jag stormtrivs i H43 Lund. Det är en fröjd att få arbeta klubbens ungdomar och bidra till deras fortsatta utveckling. Tro inte att jag lämnar Lund och H43, man vet aldrig när jag kommer tillbaka till den blåa familjen igen, säger Zoran Roganovic

 

För mer information/kontakt: 
Jonas Brandt
Ordförande H43 Lund

Mejl: This is a mailto link
Tel: 0709760025

Skribent: Karin Holm
E-post: This is a mailto link

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info