Hoppa till sidans innehåll

Zoran Roganovic, H43 Lunds nya talang- och ungdomsutvecklare

24 APR 2016 17:59
H43 Lund förstärker med spetskompetens för att utveckla egna ungdomsspelare. Zoran Roganovic börjar som talang- och ungdomsutvecklare i H43 Lund.
  • Skapad: 24 APR 2016 17:59

300x200px_zoran

Zoran Roganovic

 

H43 Lund förstärker med spetskompetens för att utveckla egna ungdomsspelare. Zoran Roganovic börjar som talang- och ungdomsutvecklare i H43 Lund, med fokus att stötta A- och juniortränarna. Han kommer i första hand att jobba med föreningens träningsfilosofi, både på och utanför plan, för att skapa de bästa förutsättningarna för spelarna att utvecklas till riktigt skickliga handbollsspelare.

Uppdrag för H43 Lund har Zoran parallellt med sin fortsatta karriär som elitspelare i HK Malmö med start nästa säsong. 

- Jag är väldigt glad över att jag får möjligheten att få jobba tillsammans H43 Lund för att bidra till att utveckla föreningen och deras många talangfulla ungdomar, berättar Zoran Roganovic.

Detta projekt har varit möjlig att genomföra tack vare finansiering av Climat80. En satsning som stärker H43s verksamhet, både på kort och lång sikt. 

- Vi har under många år sponsrat H43 och dess ungdomssatsning. När H43 kom till oss och ville få hjälp att ta hand om att utveckla föreningens ungdomar ytterligare genom en satsning tillsammans med Zoran Roganovic så tyckte vi detta var en bra lösning. Vi har under de senast 10 åren känt Zoran och hans hjärta till handbollen och framför allt ungdomar. Vi är övertygade att med Zorans hjälp så kommer H43 att utveckla de talanger som klubben har ytterligare och vi vill gärna vara en del av denna utveckling, berättar Anders Welander, marknadschef, Climat80.


Styrelsen i H43 Lund genom

Jonas Brandt

Skribent: Karin Holm
E-post: This is a mailto link

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info