Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsplan


Verksamhetsplan H43 Lund

För att ta fram kraften i vår organisation och bidra till föreningens framgång vill vi förtydliga vår organisationsplattform och optimera förutsättningarna att förverkliga föreningens strategier. Vi utgår från vårt nuläge och med våra nya strategier ska vi nå nya mål som skapar och förbättrar H43 Lund som handbollsförening.

Strategierna är vägledande för ledare, spelare, anställda och bidrar inte minst föreningens framgång. Hela framtidsresan stöds av våra värderingar som vi förtydligat, förenklat, förklarat för att skapa förståelse. Vi vill ge ett sammanhang som ökar kompetensen, öppenheten och involverar oss alla i arbetet att nå våra framtida mål. För att lyckas krävs att vi alla äger, förvaltar och efterlever föreningens uppsatta mål.

Stödet under resan är inte bara vision, verksamhetsidé, värderingar, position 2023 och riktlinjer utan styrelsen och andra aktiva kommittéer och anställda arbetar även med mål, uppföljning, verksamhets- och aktivitetsplanering, mätningar, kommunikationsstrategier, kompetensutveckling och återkoppling. Allt för att vi ska nå vår vision och vårt mål.

Vår nya verksamhetsidé är skapad med mål att sikta mot vår vision.

Uppdaterad: 12 MAJ 2021 14:03 Skribent: Styrelsen

Formulär

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info