Hoppa till sidans innehåll

Handbollsnätverket i sydväst Skåne


För H43 Lund är handbollsnätverket framför allt ett forum för samarbete, utveckling och diskussioner med fokus på utveckling av ledarkomptens.  Målet är att diskutera värderingar och handbollsutveckling inom nätverket. Med bra kommunikation mellan klubbarna skapas utveckling!  

H43 Lund vill genom handbollsnätverket medverka till att skapa förutsägningar för fler spelare i Sydvästra Skåne. Genom sund inspiration och sund verksamhet kan fler spela längre. Vi vill också bredda basen genom att på sikt skapa fler seniorlag både i lägre och högre divisoner.

Föreningarna inom Nätverket ska ha en bra kommunikation och inte värva av varandra på ett orimligt sätt. Vi önskar att talanger ska stanna i regionen och inte behöva flytta till andra delar av Skåne/Sverige. Ett första steg är redan taget där vi har gjort en överenskomelse kring hur aktiv värvning skall se ut och vilka åldersgränser detta skall ha.

Vi tänker oss även att använda oss av nätverket till att diskutera frågor såsom halltider, utveckling, domartillsättning och många fler frågor som rör handbollen. Och genom detta nätverk kanske visa upp en enad front i olika frågor mot kommuner, förbund och likande motparter. Nätverket kan också utmynna i andra samarbeten än bara på denna nivån men det får tiden utvisa.

Det vi dock inte förbinder oss är att ensidigt skicka spelare till någon klubb och vi förbinder oss inte heller till att skapa andra samarbeten än de vi finner är bäst för vår klubb. Vilka och hur dessa samarbeten kommer se ut får framtiden utvisa.

 

FAKTA

De deltagande föreningarna är förutom H43 Lund, Lugi, Kävlinge HK, Lödde Vikings HK, Staffanstorps HK, Veberöds HK, HK Ankaret, Dalhems IF och KFUM Lundagård.

Totalt har klubbarna 296 lag i seriespel och över 3 000 aktiva.

Uppdaterad: 17 DEC 2020 10:18

Formulär

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info