Hoppa till sidans innehåll

Friskis & Svettis Lund


Vi säger TACK till Frisk & Svettis i Lund som är en av våra viktiga sponsorer. 

Våra spelare som är A-ungdom och äldre tränar på Friskis träningsanläggning; Friskishuset på Gustavshemsvägen i Lund. Här kan de komplettera sin vanliga handbollsträning med styrka, motion och även andra träningsformer. Allt för att skapa variation i träningen.

Så gör som vi - börja träna på Friskis!

Mer om Friskis!

Friskis&Svettis är en idrottsförening med ett för idrottsvärlden ovanligt mål: ett leende.

Leendet känns. Ofta syns det. Det sitter i maggropen som en känsla av lycka.

Styrda av lusten

Det där speciella leendet vinner över alla jag-borde-tankar. Träning driven av dåligt samvete blir sällan kul, regelbunden eller långvarig. Det är därför som Idrottsföreningen Friskis&Svettis bygger verksamheten på idén om att träning ska vara styrd av lusten

Längta till träningen

Om det är kul att träna vill du göra det igen. Då kan du längta till nästa gång. Det kan gå så långt att du står där och ler medan du är mitt uppe i något helt annat i vardagen. Du är nöjd med dig själv. Du känner din kropp och gillar den. Du mår bra, helt enkelt.

Vem behöver mer fokus på kroppen?

En idrottsförening med ett leende som mål måste leva upp till annorlunda krav på träningen. Lustfylld träning måste innehålla mer än en korrekt utförd benböj (håll upp bröstet, tyngden på hälarna). På spinningcykeln kan den inte bara stärka quadriceps och gluteus maximus. Lustfylld träning fördelar fokus jämnt mellan tekniken och känslan, mellan kroppen och själen.

Kroppen och själen

Lustfylld träning är för Friskis&Svettis att kombinera kompetens om träning med en avslappnad attityd. Ingen behöver mer kroppsfixering, men behovet av lustfylld träning är stort. Därför är leendet målet. Och dit leder bara den sortens träning som har plats för själen. Om du nyss tränat när du läser detta kanske det pirrar lite i maggropen.

https://www.friskissvettis.se/Lund/Traning/Gym

Uppdaterad: 06 DEC 2017 09:24

Formulär

 

 

 

 

 

 

Postadress:
H43 Lund HF
Arenatorget 2-6
22228 Lund

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info