SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND
POJKAR 08
USM P14
 
Tid:lör 04 december, 11:00 - 16:00
Plats:Hörby
Samling: Lågehallen, Hörby
Aktivitetsinfo:USM P14 steg 2 Hörby 4-5/12

Då är det snart dags för steg 2 i USM, den här gången i Hörby och Lågehallen.

På lördag spelar vi två matcher först mot HK Ankaret och sedan mot Anderstorps SK. Söndag blir det placeringsmatch som avgör vart vi hamnar i steg 3.

Vi väljer den här gången att bjuda in alla till USM-helgen men precis som innan kommer inte alla få lika mycket speltid då vi spelar mot äldre och tuffare motstånd. Speltid kommer fördelas efter förmåga, ork och fokus. Eftersom vi blir fler den här gången kommer inte alla kunna spela alla tre matcherna utan några kommer få sitta på läktaren vid någon match. Men vi vill att alla ska känna delaktighet och ge alla chansen att testa på spel mot svårt motstånd. Vi kommer prata med killarna om våra tankar på träningarna.

Se till att komma förberedda och utvilade. Ät en ordentlig frukost, ta med mellanmål och något att äta som lunch, typ pastasallad. Det kommer finnas kiosk men egen matsäck är det bästa så vi får i oss bra energi.

Utrustning:
H43 överdragskläder, matchtröja, blå shorts, vita strumpor, handbollsskor, fylld vattenflaska, boll, mellanmål och lunch.

4/12
11.00 samling Lågehallen, Hörby
12.00 match HK Ankaret
14.30 match mot Anderstorps SK

5/12
Placeringsmatch, tid avgörs efter resultaten i lördagens matcher.

/Tomas och Håkan

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Våra Sponsorer