SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND
Flickor 09

Göteborg Cup
 
Tid:fre 08 september, 09:00 - sön 10 september, 20:00
Plats:Övrig plats
Samling: TBD
Aktivitetsinfo:Hej,

Vi tänker att det kunde var kul för laget att åka på en försäsongscup i Göteborg i september. Cupen spelas helgen 8-10 september i olika hallar  i Göteborg, se https://goteborgcup.com/ungdom.

Det är först till kvarn som gäller för anmälan så vi måste få svar från alla spelare så fort som möjligt. Eftersom det är ett visst ekonomiskt åtagande måste vi  även få en bekräftelse från er föräldrar att ni har godkänt att ert barn har anmält sig. Därför ber vi er om att skicka ett e-mail eller SMS direkt till Jimmi eller Johan och bekräfta.

Anmälningsavgiften för laget står lagkassan för, men sedan måste var och en betala för gästkort som täcker förläggning, mat och transporter under cupen. Vi föreslår vandrarhems-alternativet som kostar 1650 kr i flerbäddsrum. Dessutom tillkommer transporten till Göteborg, här är tåg kanske en bra lösning.

Eftersom vi bara är två ledare som är tillgängliga den aktuella helgen undrar vi om någon mer förälder kan tänka sig att följa med och fungera som extra ledare/lagförälder. Hör av er direkt till Jimmi eller Johan.

Vi hoppas att det finns ett stort intresse för cupen (ett Lisebergsbesök måste givetvis planeras) och att vi får in svar fortast möjligt.

Mvh,
Tränarna

<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Våra Sponsorer