SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND

H43 Lund
vs
Kävlinge HK, HF Limhamn, Staffanstorps HK
H43 LundvsKävlinge HK, HF Limhamn, Staffanstorps HK

  INFORMATION

Matchstart:lör 15 oktober, 09:15
Plats:Vipeholmshallen
Samling: Vipeholmshallen, Lund
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Hej på er!

Här kommer kallelse till matchsammandraget lördagen den 15 oktober i Vipeholmshallen. Inbjudna lag är Kävlinge HK, HF Limhamn och Staffanstorps HK. Speltiden är 2x10 minuter per match.

@Kioskansvariga och @matchvärdsansvarig, notera att detta är ett hemarrangemang så vi behöver arrangera kiosk och ha matchvärdar på plats, tack! Preliminärt blir det totalt nio lag inklusive oss själva. Om det blir fler eller färre så får ni information om det 😊  

Som vanligt, medtag inomhusskor, fylld vattenflaska och helst blåa shorts men svarta går också bra. Matchtröja lånar vi ut på plats. Samlingstid är kl. 09.15. Sammandraget pågår fram till omkring kl. 13.30 (beroende på hur många lag som kommer).

Svara på denna kallelse så fort ni vet om ni kan medverka, dock senast deadline som syns i kallelsen. Svara även om ni inte kan komma. Tack! 

MVH/ Tränarna

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer