SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND

Åhus Beachhandboll 2023
 
Tid:lör 15 juli, 08:45 - 20:00
Plats:Åhus
Samling: Åhus Beach huvudentré
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo:Hej på er,

Det är ju ett tag till sommaren än men vi skulle redan nu behöva få en bild av hur många spelare som vill och har möjlighet att vara med på en av sommarens höjdpunkter, nämligen Åhus Beachhandboll lördagen den 15 juli. Anledningen till denna tidiga intresseanmälan är att Åhus Beach har aviserat att de ska höja anmälningsavgifterna fr.o.m. årsskiftet men om man anmäler sina lag före årsskiftet så gör man det till 2022 års priser och det tänkte vi göra.

Vi kommer att spela i U9-klassen till sommaren och speldag är alltså lördagen den 15 juli. Räkna med att det tar hela den dagen i anspråk.
Vi är medvetna om att era planer för sommaren kanske inte är helt glasklara än 😉 men har ni inget inbokat detta datum kan vi varmt rekommendera er att vara med på Åhus Beach, det brukar bli ett bra sommarminne 😊  

För kännedom kommer vi ta ut en anmälningsavgift för varje spelare. Storleken på den beror på hur många som anmäler sig men max 200 kr per spelare, mer om det i senare skede.  
Svara så fort ni kan, dock senast den 17 december. Tack!

MVH/ Tränarna

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer