SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND

H43 Lund
vs
Kävlinge HK, Staffanstorps HK, IK Sund, Tomelilla
H43 LundvsKävlinge HK, Staffanstorps HK, IK Sund, Tomelilla

  INFORMATION

Matchstart:lör 12 november, 08:30
Plats:Bollhuset A
Samling: Bollhuset, Lund
Aktivitetsinfo: Hej på er!

Här kommer kallelse till matchsammandraget lördagen den 12 november i Bollhuset. Inbjudna lag är Kävlinge HK, Staffanstorps HK, IK Sund och Tomelilla IF. Speltiden är 2x10 minuter per match.

@Kioskansvariga och @matchvärdsansvarig, notera att detta återigen är ett hemarrangemang så vi behöver arrangera kiosk och ha matchvärdar på plats. Tack! 😊 Preliminärt blir det 9-10 lag inklusive oss själva. Ni får definitivt besked om antal lag när alla föreningar har svarat.

Som vanligt, medtag inomhusskor, fylld vattenflaska och helst blåa shorts men svarta går också bra. Matchtröja lånar vi ut på plats. Samlingstid är kl. 08.30. Sammandraget pågår fram till senast kl. 12.30 (beroende på hur många lag som kommer).

Svara på denna kallelse så fort ni vet om ni kan medverka, dock senast deadline som syns i kallelsen. Svara även om ni inte kan komma. Tack! 

MVH/ Tränarna

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer