SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND
Flickor/Pojkar 14/15 C
Välkommen till Blue Kids Bollskola FP 14/15 Centrum

 

Träningstid 2021/2022

Lördagar kl.09.00-10.00 Bollhuset B.
 
Första träningstillfället för säsongen är lördagen den 4 september. 
 
Ledare 
Börje Fennhagen
Fredrik Stenberg
Martin Johansson
Ola Nilsson
Pontus Liljenberg
 
 
Född 2014 eller senare och nyfiken på att prova på?
Vill börja spela handboll, då är du varmt välkommen till oss. Inga förkunskaper krävs och det är fritt fram att komma och prova på tre gånger. Anmäl dig här och kom träningsklädd med inomhusskor och fylld vattenflaska. (När du anmäler dig, ange Bollskola centrum under Lagtillhörighet)
 
 
============================

I Blue Kids får du uppleva kamratskap, spänning, utmaningar och inte minst koppla av i vardagen tillsammans med andra H43-kompisar.

 

I Blue Kids är det bollek som gör att du:
• får ett aktivt fritidsintresse
• stimulerar din koordination och kroppsuppfattning
• genom lek och spel utvecklas till en bra kamrat

 

H43 Lund är en av Sveriges största barn- och ungdomsföreningar i handboll. Med våra bollskolor, som finns i flera hallar runt om i Lund, skapar vi rolig lek med handbollar -för att ha roligt tillsammans är det viktigaste!

 

Vilka insatser!
2022-03-20 23:16

I kiosk, i publik och inte minst på plan gjordes det idag fantastiska insatser.

Spelarna visade på riktigt bra kämparglöd och vi tränare ser hur de utvecklas och växer både som handbollsspelare och lagkompisar för varje match och för varje träning.

 

När man tänker på det så var det faktiskt ett hyfsat omfattande arrangemang vi stod för idag. Totalt tio lag från sex olika föreningar, det blir på totalen en hel del spelare, ledare och medföljande släkt och vänner. Här gjorde våra matchvärdar en kanoninsats genom att vägleda alla våra gäster genom förmiddagen.

 

Sist men inte minst vittnar de försäljningssiffror som de kioskansvariga har kommunicerat om en storartad prestation av alla som hållit  ihop, förberett och på annan sätt bidragit till till kioskverksamheten.

Stort tack till er alla för en riktigt bra handbollsförmiddag!

 

Mvh/ Tränarna

 
Våra Sponsorer