SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND
Bollekskola

Välkommen till Bollekskolan!

Träningstid 2023/2024

Söndagar kl. 12.30-13.30 i Järnåkraskolans idrottssal.
 
Första träningstillfället för säsongen är söndagen den 10e september. 
 
Född 2018-2019 och nyfiken på att prova på?
Vill du och ditt barn leka och spela handboll tillsammans med andra barn och föräldrar? Då är ni varmt välkomna till oss. Det är fritt fram att komma och prova på under tre veckor. Anmäl er här och kom träningsklädda med inomhusskor och fyllda vattenflaskor. (När du anmäler dig, välj "Bollekskola" i rullistan bland lagen).
 
I bollekskolan ska en förälder alltid vara med under timmen och delta. Vi kommer behöva ha hjälp av föräldrar som turas om att öppna hallen och starta igång träningen.
 

I Blue Kids får du uppleva kamratskap, spänning, utmaningar och inte minst koppla av i vardagen tillsammans med andra H43-kompisar.

 

I Blue Kids är det lek som gör att du:
• får ett aktivt fritidsintresse
• stimulerar din koordination och kroppsuppfattning
• genom lek och spel utvecklas till en bra kamrat

 

H43 Lund är en av Sveriges största barn- och ungdomsföreningar i handboll. Med våra bollskolor, som finns i flera hallar runt om i Lund, skapar vi rolig lek med handbollar -för att ha roligt tillsammans är det viktigaste!

 

 

Frågor? Kontakta Carolin Jönsson på carolin.jonsson@h43lund.se 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
H43 LUND, 16/05 15:15 
H43 LUND, 09/05 21:20 
 
Våra Sponsorer