SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND
Pojkar 11
H43 Lund HF Blå
vs
Lugi HF P10 2
H43 Lund HF BlåvsLugi HF P10 2

  INFORMATION

Matchstart:lör 08 januari, 09:30
Plats:Bollhuset A-hall
Serie:P10 Röd Syd
Samling:08:50, Bollhuset A
Aktivitetsinfo: Hej alla blåa föräldrar,

Lördagen 8 januari är det dags för hemmamatch på Bollhuset A.

Pga rådande restriktioner:
- kommer vi inte ha någon kiosk.
- måste vi begränsat antal i publiken, max nio personer i publiken per lag. Dvs för vårt lag blir det en person per spelare.

En av er måste ställa upp och sitta i sekretariatet (=starta och stoppa klockan. Räknas inte in i publikantalet) och en måste vara matchvärd. Skriv i kommentar i SportAdmin vilken uppgift ni tar på er.


Halva gänget spelar borta på eftermiddagen i Kristianstad. Då vi är små trupper på båda ställena är det jätteviktigt att ni omgående meddelar (via sms 0768-15 16 78)  ifall er son får förhinder.

Om er son kan och vill spela både i Lund och Kristianstad meddela oss vi e-post. Vi återkommer med information till de som dubblar.

Vi ska försöka ändra matchtiderna så att vår andra match börjar tidigare. Återkommer i veckan om vi lyckas med det. Just nu ser det ut enligt nedan:
09:30: H43 - Lugi
11:50: H43 - Ankaret

Som alltid - ta med: Boll, inomhusskor, matchkläder, vattenflaska och något att äta mellan matcherna.


Hälsningar
Ledargänget


Ps. Då vi bett om anmälan till dessa matcher,  hoppas vi att alla som tackat Ja kommer, förutsatt att ni är friska och krya vill säga.  
Trupp:Anton Kirik
Finn Jönsson
Gunnar Wilhelm Schmidt
Harry Melander
Jonatan Persson
Leon Ji
Malte Jonasson
Valter Nilsson

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer