SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND
Pojkar 11

Bli medlem i H43 Lund
Bli medlem
Välkommen till H43 Lund Pojkar 11/12
Träningstid 2023/2024
Måndagar kl.19.00-20.30 Heddahallen
Torsdagar kl. 18.00-19.30 Tornhallen, Stångby
 
 
Ledare
Börje Fennhagen
Emely Jonasson
Martin Johansson
David Folkesson
Magnus Persson
Alve Jönsson
 
 
Född 2011/2012 och nyfiken på att prova på handboll? 
Vill börja spela handboll, då är du varmt välkommen till oss. Inga förkunskaper krävs och det är fritt fram att komma och prova på tre gånger. Anmäl dig här och kom träningsklädd med inomhusskor och fylld vattenflaska till någon av våra träningar. (När du anmäler Ange P2011 under Lagtillhörighet)
Fokuserat på anfallsspel
2022-10-01 17:47

I tre veckor har vi haft fokus på anfallsspel på träningarna. Vi har lagt in många helt nya övningar och vi är så imponerade över hur snabbt killarna lär sig. 

Både idag och i torsdags var det extra bra fokus, vilket vi idag spontant bestämde oss för att "belöna" dem för. På deras önskan, valde vi att ändra i träningsplaneringen och spelade match betydligt längre än vi hade tänkt 😃. Under matchen var det flera som använde sig av saker de tränat på och lärt  sig under anfallsövningarna, vilket är roligt att se. 

Vi har också kört knäkontroll på nästan alla träningar och även här ser vi stora framsteg. Snart dags att gå till nästa nivå. 

Nästa vecka drar "serien" igång. Ena laget spelar i Malmö och det andra i Bjärred. Har ni inte redan svarat på kallelsen, gör det nu. 

 

Vikingaspelen 2022
2022-09-19 21:33

Nu har vi spelat våra första matcher denna säsong, närmare bestämt Vikingaspelen i Löddeköpinge. Nytt för i år är att vi spelar med sex utespelare, mot fem förra säsongen. I turneringen fick spelarna för första gången prova det i matchsituation, genom att spela med en linjespelare. Något killarna klarade utmärkt. 

 

Vi hade två lag, H43 Blå och H43 Vit, med vars nio spelare i varje lag. Lagen var i samma grupp, men utan inbördes möte. Att vi var i samma grupp gjorde att vi spelade i samma hall, och därmed kunde titta och heja på varandras matcher. Himla kul!

 

Vi samlades 08:30 i Nyvångshallen och körde en gemensam uppvärmning med hela gänget. Klockan 09:00 drog H43 Vits första match igång. Varje match varade i 17 minuter och lagen spelade vars fem matcher. Klockan 15:17 var sista matchen färdigspelad, vilken blev en toppen avslutning på dagen med ett lag på plan och det andra laget skrålandes och hejandes från läktaren. När matchen var färdigspelad firade alla 18 H43-killarna en härligt genomförd dag med ringdans på planen. 

 

Det gjordes väldigt många fina lag- och individuella prestationer både bland utespelare och målvakter. Men vi ledare tar ändå främst med oss den goda lagstämningen och hur spelarna jobbade tillsammans.  

P11’s första lagaktivitet med övernattning
2022-09-10 19:09

Fler bilder (+5) >>

19 stycken taggade spelare, ledarna och aktivitetsfixargruppen (Helena, Catarina, Loreto och Margrét) träffades klockan 18 på beachhandbollsplanerna i Stadsparken. Där kickade vi igång vår tjugo timmar långa lagaktivitet med en timmes beachhandbollsträning.  

 

När träningen avslutats och sanden sköljts av fötterna i fontänen, serverades pizzaslicar och dricka. Pizzan gick åt som smör i solsken, alla tyckte det smakade fantastiskt efter träningen, sittandes utomhus tillsammans med lagkompisarna.

 

Efter maten gick vi till Idrottshallen, där resten av kvällen och natten skulle tillbringas. Catarina utmanade laget med ett antal lagsammansvetsande uppgifter. Allt från att lyckas ställa sig på ett led i ålders-, längd- och alfabetisk ordning utan att prata med varandra, till att höra vilken lagkompis som sa ”Aj” när han träffades av en mjuk boll. Till saken ska tilläggas att lagkompisarna satt gömda under en stor filt. Det hela avslutades med en diskussion kring utmaningarna och vikten av lagarbete och stark lagsammanhållning

 

Medan killarna duschade dukades det upp chokladbollar som Ylva och Sara gjort, chips, ostbågar och dricka framför filmduken. Nyduschade hade vi säkerhetsgenomgång och såg sedan en dokumentär om ett handbollslag som verkligen kan det här med lagarbete, nämligen en om svenska landslagsherrarnas EM-guldresa. 

 

Därefter valde några att titta på film (Marmaduke), andra spelade spel, några satt och snackade, ett hål behövde lagas i en luftmadrass och några bara chillade. Filmen var slut lite efter 23:30 och vid midnatt låg alla på sina platser. En kort stund därefter var det tyst.  

 

Strax efter sex på morgonen började det tisslas och tasslas så smått. Vid sju kom Helena och Loreto från aktivitetsfixargruppen och hjälpte till att plocka ihop, och innan klockan var åtta stod vi alla redo utanför Idrottshallen. 

 

Vi promenerade i samlad trupp till lekplatsen i Stadsparken där Loreto, Anna, Ola, Catarina och Helena serverade bredda mackor med ost eller prickig korv och apelsin- eller äppeljuice. Efter frukosten underhöll sig killarna på lekplatsen och i labyrinten, innan vi småjoggade en kort runda som uppvärmning till brännbollen som Krister höll i. Två rundor var som innelag respektive utelag spelades, och sedan bytte Krister sport och körde en variant av amerikansk fotboll med laget.  

 

Efter en aktiv morgon och förmiddag fick vi vars en frukt innan vi promenerade till Bollhuset för handbollsträning. Till handbollsträningen anslöt ytterligare några spelare och Sandra som kommer vara med som ledare under jämna veckor. Eftersom aktivitetsnivån varit hög och sömnen kanske kortare än vanligt, valde vi att ha lite lugnare övningar och en kort genomgång av försvars- och anfallspositioner. Imponerande nog var det mycket bra fokus under hela det en och en halv timmes långa passet. 

 

Träningen tog slut och det var åter dags för promenad, denna gång bar det av till Sparbanken Skåne Arena. Helena kom dit med vars en hamburgare, killarna bytte om till matchkläder och vi fotograferades först en och en, därefter tog vi lagbilder. Stort tack till er som fixat, främst Aktivitetsfixargruppen som gjort all planering, bokat lokal, handlat, skjutsat väskor, hämtat mat samt tillsammans med ytterligare några föräldrar bakat, ordnat med det praktiska och fixat aktiviteterna utanför handbollsträningarna. 

 

Måste ju även nämna att vädergudarna verkligen var på vår sida, det regn som hade utlovas av SMHI, lyste med sin frånvaro. Vi hade inte kunnat få få en bättre start på säsongen. Nu är vi verkligen igång! 

 

 

Och på söndag är det dags för säsongens första matcher, då vi ska spela Vikingaspelen i Lödde. Men innan dess ses vi på våra ordinarie träningar på torsdag och lördag. 

Bli medlem
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
H43 LUND, 29/02 17:49 
 
Våra Sponsorer