SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND

OV Beachhandboll
vs
H43 Lund
OV BeachhandbollvsH43 Lund

  INFORMATION

Matchstart:sön 04 juni, 08:30
Plats:Helsingborg, Fria bad
Samling: Helsingborg, Fria bad (vid toalettbyggnaden)
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Hej på er,

Vi kommer inom kort börja träna beachhandboll (utomhus), precis som delar av truppen (gamla Centrum-bollskolan) gjorde förra året. Vi återkommer med träningstider för detta så fort vi blivit tilldelad sådan.

Men vi vill redan nu undersöka hur många av killarna som vill och kan spela OV beachhandbollturnering i Helsingborg (Fria bad) söndagen den 4 juni. Det finns inget spelschema än men räkna med att det tar stora delar av den dagen i anspråk. Vi återkommer med detaljer längre fram.

Eftersom denna turnering spelas på stranden med omedelbar närhet till vattnet är det viktigt att alla barn har en medföljande vuxen som ansvarar för barnet mellan matcherna.

Vi kommer ta ut en anmälningsavgift för denna turnering, storleken på den beror på hur många lag och spelare vi ställer upp med. Men maximalt 150 kr per spelare, skulle kostnaden bli mer så fyller vi på från lagkassan.

Svara på kallelsen så snart ni vet om ni kan eller inte, senast deadline. Tack! 😊

/ Tränarna

<< Tillbaka

 
 
Våra Sponsorer