SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND

Bli medlem i H43 Lund
Bli medlem
F10 på äventyr i Kiruna
2022-11-09 17:26

Vårt F10 tillbringade höstlovet allra längst upp i Sverige. Här är en liten rapport från deras äventyr:

 

Vilken resa!! På höstlovet drog vi till Kiruna för att spela Rallarcupen, men också för att få uppleva en massa annat än handboll. Efter att tagit nattåget upp åkte vi på diverse olika utflykter anordnade av våra fantastiska värdar i Kiruna HK. Vi har fått hälsa på mängder av slädhundar, mata en yster flock renar med lav, besöka fantastiska rum på ishotellet och åka 540 m ner i Kirunagruvan för att lära oss mer än vi visste att det gick att veta om järnmalmsbrytning.

På fredagskvällen började så cupen med en match mot hemmalaget, och därefter mötte vi på lördagen i tur och ordning Boden, Tromsö och Alta. Som våra tjejer spelade! Alla kämpade, alla slet, alla bidrog, och när gruppspelet summerades slutade vi gruppetta och var klara för semifinal mot Tromsö på söndagsmorgonen. Efter att klarat av även den matchen fick vi så till slut spela final mot Gimonäs Umeå i Sporthallens A-hall. Vilken upplevelse det var! Musik, speaker och välfyllda läktare. Flitigt påhejade av våra Lundakompisar i Lugis F07 gick tjejerna hela vägen och fick avsluta turneringen med att hoppa i ring och därefter lyfta guld-pokalen!

Resan avslutades sedan med ännu en nattågsresa, även den här gången tillsammans med en massa andra handbollslag. Det var tjo, tjim och livat värre sent inpå kvällen, precis så som en sådan här resa ska avslutas. På måndagseftermiddagen ankom vi så till slut till Lund, helt utmattade, men fulla av en massa härliga minnen för livet.

Bollskolorna drar igång!
2022-08-25 16:33

Äntligen drar våra bollskolor igång igen och i år för barn födda 2014-2016. Allt ni behöver ha med er är inomhusskor, en fylld vattenflaska och gärna en kompis eller två! 

 

Mer information och anmälan finns här! Notera att ni som var registrerade under förra säsongen inte behöver anmäla sig igen utan kan bara dyka upp på träningarna. 

 

Välkomna den 3e september!

Johan räddade livet på sin ledarkollega precis innan matchstart
2022-05-31 12:25
Inte nog med att han gör ett fantastiskt jobb i H43 Lunds ungdomskommitté och är en oerhört engagerad ledare för våra flickor födda 2010, han räddar dessutom liv! Tack för din hjälteinsats och ditt snabba agerande Johan Kåredal!
 
Följ länken till Aftonbladets artikel och läs om hur Johan snabbt agerade och genom en effektiv Heimlichmanöver räddade Vesa som satte i halsen precis innan matchstart!
 
H43s årsmöte 2022
2022-05-20 11:30

H43 Lunds styrelse bjuder in sina medlemmar till årsmötet den 27 juni kl 18.00 i Glasbollens konferensrum på Sparbanken Skåne Arena. Agenda och övriga dokument finns uppladdat här. Anmälan görs via denna länk.

 

Varmt välkomna!

 

H43 Lunds Styrelse 

P05 tilldelades Sundströms Fairplay pris för USM säsong 2021-2022!
2022-05-09 11:16
Inte nog med att vi har Sveriges två femte bästa 05-lag i P05 och F05! Vi har dessutom Sveriges schysstaste lag, alla kategorier, då P05 tilldelades Sundströms Fairplay pris! Detta är en tävling som pågått under hela USM-säsongen där domarna efter samtliga 2771 matcher poängsatt lagens Fair Play på en skala från 1-5. I den bedömningen tas inte bara spelarnas attityd och beteende in utan även bänkens, ledarnas och publikens. Alla 600 lag i alla sex kategorier har bedömts på samma skala och samlat ihop Fair Play-poäng under säsongen och som vinnare av detta pris stod till slut vårt P05-lag!
 
Vi är oerhört stolta över att ha spelare som visar upp denna typ av egenskaper och sportsligt uppträdande! Stort grattis till er och njut av den kommande landskampen som var en del av vinsten! 💙
Bli medlem
Stadium Teamsales
 
Våra Sponsorer