SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND

Bli medlem i H43 Lund
Bli medlem
Sportchef
2023-04-23 21:00

Ytterligare en byggsten i vår organisation är på plats. Det är med stor glädje vi kan meddela att Franco Montebovi går in i rollen som sportchef med start 1/5 2023. Varmt välkommen Franco och lycka till i din nya roll! 

 

”Jag ser det som en fantastisk möjlighet att få vara med och kunna påverka en anrik förening som har en bra historia och framtid med att få fram elitspelare genom sina egna ungdomsled men också har en bredd med hela fem seniorlag. En viktig del är att identifiera några fokusområden som H43 ska satsa på inom 1–2 år men även att föreningen har målsättningar på lite längre sikt. Den kortsiktiga planeringen genomförs helt enkelt genom att involvera tränare ute i verksamheten och fånga upp deras behov med hallar, material, utbildning, gemenskap m.m. Den lite mer långsiktiga planeringen är att lyfta representationslagen till en elitverksamhet. Detta måste ske hand i hand med en utveckling av ungdomsverksamheten. Samarbete med andra föreningar i närområdet är en annan del som H43 behöver se över och utveckla. Öppna upp bollskolor runt Lund, rekrytera engagerade föräldrar m.m. Detta är några av många områden som vi måste hantera på ett bra sätt och kommer att vara en del av H43 framtid”. 

 

Franco började i Skövde AIK som ungdomsspelare och fortsatte upp i föreningens A lag fram till 1989. Därefter blev det Skövde HP fram till 1995, innan spelarkarriären senare avslutades i HK Country. Sedan tog tränarkarriären vid och Franco är numera en rutinerad tränare och välutbildad, inom SHFs tränarutbildningar och har en bred handbollskunskap. Idag är han tränare för vårt HK Blå 85, som spelar i Div 3. Tidigare har han under en längre tid haft en tränarroll i P05.

Förändringar på kansliet
2023-04-14 11:11

Det kommer från och med vecka 16 se annorlunda ut med bemanning på kansliet. Idag är det sista dagen Åsa Nilsson arbetar hos oss. Vi tackar Åsa för en fin insats och önskar henne lycka till i framtiden. Viktigt att veta, arbetsuppgifterna som Åsa har haft fördelas nu på Carolin Jönsson och Tina Lundstedt. Vi kommer att presentera detta mer i detalj vid ett senare tillfälle. 

 

Föreningsutvecklare/Kanslist
Carolin Jönsson 

carolin.jonsson@h43lund.se
Telefon: 0720-60 88 61 

  

Ekonomi / administration
Tina Lundstedt
tina.lundstedt@h43lund.se
046 - 590 03 32 

Kraftringen cup, 23 april 2023
2023-04-12 15:24
Årets spelschema - klicka på bilden för att förstora!

Årets upplaga av Kraftringen Cup kommer spelas i Fäladshallarna söndagen den 23 april. Vi välkomnar alla gästande lag och tackar vår sponsor Kraftringen för att vi kan genomföra denna cupen i år igen! 

Vi välkomnar Per Albin ”Abbe” Borhammar till H43 familjen!
2023-04-03 10:43

Vi välkomnar Per Albin ”Abbe” Borhammar till H43 familjen. Abbe tar över som ny huvudtränare för Herrar A! Han har en lång erfarenhet som tränare med start i Växjö där han tränade ett flicklag. Nästa stopp blev Lugi HF med uppdrag i flicklag, Farmen dam div 1, samt som assisterande tränare i Damer A. Sista två åren där spenderades med P03 under deras tid som pojkar A. Abbe kommer närmast från HK Ankaret där han med stor framgång lett och utvecklat deras Herrar A under tre säsonger i div 1. Abbe är 34 år och kommer från Herrljunga i Västergötland där hans intresse för handboll också startade. Han bor i Hörby med familj, fru och två döttrar. Arbetar som fritidschef i Hörby kommun. Abbe själv säger ”Ska bli riktigt kul att komma till di Blåe och jobba för att få upp laget i divisionerna”. H43 ser framemot samarbetet. Lycka till! Vi tackar Johan Börjesson och Calle Sjödin för tiden i H43.  

Anmälan till sommarens idrottscamp är nu öppen!
2023-03-30 21:14

För att anmäla er till sommarens camp, följ denna länken!

Bli medlem
Stadium Teamsales
 
Våra Sponsorer