SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND

Bli medlem i H43 Lund
Bli medlem
Anmälan till bollskolorna är nu öppen!
2023-08-17 18:07

I H43s bollskola "Blue Kids" får du uppleva kamratskap, spänning och utmaningar 
och inte minst koppla av i vardagen tillsammans med andra H43-kompisar.

 

I Blue Kids är det bollek som gör att du:
• får ett aktivt fritidsintresse
• stimulerar din koordination och kroppsuppfattning
• genom lek och spel utvecklas till en bra kamrat

 

H43 Lund är en av Sveriges största barn- och ungdomsföreningar. Med våra bollskolor, som finns i flera hallar runt om i Lund, skapar vi rolig lek med handbollar - för att ha roligt tillsammans är det viktigaste!

 

Alla flickor och pojkar som är födda 2016 - 2019 är välkomna och det går bra att prova på gratis under de tre första sammanhängande veckorna. Bollskolorna startar i vecka 36!

 

Bollekskolan på Järnåkra är en chans för er föräldrar att ha en rolig timme tillsammans med era barn med bollar och lek. Ingen ledare kommer utses att hålla i olika övningar utan det är fri lek och gemensam glädje som styr denna timmen. 

 

Bollskolan finns på följande tider och platser:

 

Bollskola Hall Dag Tid Ålder
Bollekskola Järnåkraskolan Söndagar 12.30-13.30 Födda 2018 & 2019
Bollskola Söder Järnåkraskolan Söndagar 13.30-14.30 Födda 2016 & 2017
Bollskola Norr Fäladshallen C Lördagar 09.30-10.30 Födda 2016 & 2017
Bollskola Öster Vipeholmshallen Lördagar 10.00-11.00 Födda 2016 & 2017
Bollskola Stångby Prästängshallen Lördagar 10.00-11.00 Födda 2016 & 2017
Bollskola Genarp Genarpshallen Söndagar 09.30-10.30 Födda 2016 & 2017
Flickor 8 Fäladshallen C Lördagar 11.30-12.30 Flickor födda 2015
Pojkar 8 Fäladshallen C Lördagar 10.30-11.30 Pojkar födda 2015

 

Anmäl er här!

 

Vid frågor mejla carolin.jonsson@h43lund.se 

Varmt välkomna till H43 Lund HF.

 

Bli en av oss - H43 till 1000
2023-07-19 17:00

H43 Lund har drygt 800 aktiva barn och ungdomar samt cirka 80 ledare och tränare. I H43 Lund utvecklas inte bara barnens handbollskunskap utan även deras sociala förmåga och förmågan att samarbeta samt bli en ansvarstagande medborgare i vårt samhälle. De lär sig hantera både fram- och motgångar och genom sin samhörighet i lag och förening kan de binda livslånga vänskapsband.

 

Nu är målet att bli 1000 medlemmar. Du som vill vara med på resan kan enkelt bidra genom att bli stödmedlem. Ni som redan är medlemmar, hjälp föreningen att rekrytera!

 

Som stödmedlem hjälper ni H43 Lund så att vi kan fortsätta med denna samhällsviktiga uppgift och verksamhet. Ett stödmedlemskap i H43 Lund kostar 400 kr per säsong och förutom att bidra till verksamhetens utveckling av barn och unga får ni dessutom gratis inträde till A-lagens hemmamatcher (gäller ej Svenska Cupen). 

 

Länk till anmälan:

Anmäl dig här. Välj Stödmedlem i rullistan och skriv in din e-postadress. Du kommer då få ett e-postmeddelande med vidare instruktioner.

 

Ert digitala medlemskort kommer ni åt via appen "Sportadmin medlemsapp" och detta visas upp vid inträdet till A-lagsmatcherna. För hjälp med att komma åt medlemskortet kan ni ta stöd av denna lathund!

 

Tack för att du stöttar oss! 

Ny styrelse
2023-06-14 23:46

Idag hölls vårt årsmöte. Det var stor uppslutning och en härlig stämning. TACK till alla som tog sig tid att komma. Extra tack till Bo Uddenäs som höll i klubban, och till valberedningen som gjort ett fantastiskt arbete. Närmare presentation av styrelsen kommer inom kort.

Ny styrelse
Elisabeth Sundqvist, ordförande

Ordinarie ledamot
Dan Schultz, Åsa Nerius, Thomas Sjunnesson, Annika Forsell, Franco Montebovi, Hans Zillén, Alex Montebovi

Suppleant
Lotta Holmqvist, Magnus ”Mambo” Malmborg, Linda Canive

Valberedning
Theodor Sandström, Peter Bergh, Jan Lundin, Magnus Hammarstedt

Välkommen till H43 Lund, Ludwig Bjuhrklint!
2023-05-31 16:26

Vi vill hälsa Ludwig Bjuhrklint varmt välkommen till oss i H43 Lund! 

Ludwig kommer ta över huvudansvaret för våra herrjuniorer och vi är glada att få in en så engagerade och duktig tränare till vår förening. Här kan ni läsa en kort intervju med Ludwig:

 

 

Vem är Ludwig Bjuhrklint?

Jag är 27 år gammal och arbetar som koordinator på Midsona i Malmö. Jag är uppvuxen i Bjärred men har bott i Lund de senaste 6-7 åren då jag samtidigt har tagit en kandidat- och magisterexamen på Lunds Universitet. Jag har nyligen genomgått en knäoperation och krigar på för fullt med rehab och kan förhoppningsvis snart återvända till vänsterkanten snart igen.

 

Vilka är dina tidigare klubbar och vad du har gjort där?

Jag har under hela min handbollskarriär, vilket är ca 20 år, tillhört HK Ankaret. Har tillhört A-laget från det att HK Ankaret spelade i division 3 och fick för två år sedan förtroendet att ta över kaptensbindeln vilket var smickrande eftersom det var just min moderklubb. För ca 8-9 år sedan började jag som tränare i föreningen och gick även då mina första utbildningar hos förbundet. Jag har sedan dess varit ansvarig eller ingått i en ledarstab för allt mellan B-ungdom upp till juniorer, på både kill- och flicksidan. Jag har även 4 års erfarenhet från styrelsen i HK Ankaret som ledamot. Det man kan vänta sig av mig som föreningsmänniska är ett stort engagemang som kommer spendera många timmar i de olika hallarna. Nu när jag dessutom bor och tränar i samma stad så kommer det underlättas.

 

Vad tänker du kring ledarskap och att vara U-ansvarig för 20-25 killar?

Det är såklart spännande att få ett så stort förtroende i en fin förening som H43, jag känner en stolthet men är samtidigt inte nöjd!
Jag kommer alltid att sträva framåt mot nästa mål och hela tiden försöka göra saker bättre, vilket är i samspråk med var H43 befinner sig som förening i dagsläget. Det jag har lärt mig under mina år som tränare och något som jag tror mycket på är att det som sker i en förening ska genomsyras från en seniortrupp ner i så många led som möjligt och vice versa. Att vara ansvarig för Lejonen samt juniorlaget innebär för mig att förbereda spelarna så gott det bara går för att inom en snar framtid ingå i en seniortrupp. Jag vill ge spelarna som ingår i truppen bästa möjliga miljö för att nå de mål dem vill, vare sig det är att spela med Lejonen eller i landslaget. På vägen mot deras mål ska vi se till att ha sjukt roligt tillsammans och vi ska få till en träningsmiljö som gör att spelarna hela tiden upplever att det är givande att komma dit.
Mitt ledarskap och min tränarfilosofi är att jag vill spela en handboll som är den bästa och mest lämpliga utifrån det material som finns tillgängligt. Såklart vill man uppnå en så snabb och attraktiv handboll som möjligt, men det är något som vi kommer forma tillsammans, vi i ledarstaben och spelartruppen. Jag kommer även sträva efter ett tätt samarbete med ledarstaben i A-laget samt i A-pojk så att spelarna är så förberedda som möjligt om chansen väl ges.

 

Hur ska du få till en grupp med så många spelare?

Det kommer krävas ett stort engagemang från föreningen, ledarstaben och inte minst spelarna för att få det att fungera. Att det finns rätt och rätt mängd resurser runt omkring hela organisationen är vitalt, men spelarnas engagemang och vilja är såklart en tung faktor i det hela. Vi vill ha en hög aktivitetsgrad på träningarna och tillfredsställa så mångas behov som möjligt, för att genomföra det så krävs en tvåvägskommunikation där spelartruppens ord väger tungt då det är dem som är på plan. Jag ser ödmjukt på uppgiften och kommer hela tiden lyssna på vad spelarna vill/inte vill för att vi hela tiden ska uppnå det gemensamma mål som vi gemensamt ska sträva mot.

 

Vad kommer du att fokusera på?

Lite som jag nämnt tidigare, att förbereda de yngre spelarna för seniorspel oavsett vad deras ambitionsnivå är. Det tillsammans med att utveckla ett spel som passar oss så bra som möjligt är väl lite åt de mer uppgiftinriktade målsättningarna.
Resultatinriktat så kommer mitt fokus alltid vara att vinna. Föreningen är tydlig med vad de vill med både Lejonen och juniorlaget rent resultatmässigt, nu återstår att vi i ledarstaben samt spelartruppen är synkade så att vi strävar mot samma mål. När det sedan är klart behöver vi sätta vad som kommer att krävas för att nå våra mål vilket givetvis är ett tungt arbete, men tillsammans ser jag inga problem med att vi tillsammans kommer nå dit vi vill.

Jag ser fram emot en riktigt rolig säsong för samtliga tre lag där jag kommer engagera mig i, ett arbete som förhoppningsvis pågår långt framöver!

 

0708708128
Ludwigbjuhrklint@hotmail.com

Bli medlem
Stadium Teamsales
 
Våra Sponsorer