SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND

Bli medlem i H43 Lund
Bli medlem
Information från styrelse - Ledarstabsförändring, Damer A
2023-01-24 08:47

De sportsliga resultaten har uteblivit i H43 Lund som nu ligger sist i Div 1 Dam Södra. Klubben gör nu en omgående förändring i ledarstaben. Tomas Westerlund ersätter Lasse Eklöv som huvudansvarig resterande del av säsongen. Hampus Kretz fortsätter som assisterande tränare.  

God Jul och Gott Nytt År
2022-12-20 12:36

H43 Lund önskar en riktigt GOD JUL och Gott Nytt År!

 

H43 kansliet håller stängt från torsdag den 22 december kl.12.00 fram till måndag den 2 januari.

 

Vi önskar också alla H43 lagen lycka till i Lundaspelen.

 

Åsa, Carro och Tina

F10 på äventyr i Kiruna
2022-11-09 17:26

Vårt F10 tillbringade höstlovet allra längst upp i Sverige. Här är en liten rapport från deras äventyr:

 

Vilken resa!! På höstlovet drog vi till Kiruna för att spela Rallarcupen, men också för att få uppleva en massa annat än handboll. Efter att tagit nattåget upp åkte vi på diverse olika utflykter anordnade av våra fantastiska värdar i Kiruna HK. Vi har fått hälsa på mängder av slädhundar, mata en yster flock renar med lav, besöka fantastiska rum på ishotellet och åka 540 m ner i Kirunagruvan för att lära oss mer än vi visste att det gick att veta om järnmalmsbrytning.

På fredagskvällen började så cupen med en match mot hemmalaget, och därefter mötte vi på lördagen i tur och ordning Boden, Tromsö och Alta. Som våra tjejer spelade! Alla kämpade, alla slet, alla bidrog, och när gruppspelet summerades slutade vi gruppetta och var klara för semifinal mot Tromsö på söndagsmorgonen. Efter att klarat av även den matchen fick vi så till slut spela final mot Gimonäs Umeå i Sporthallens A-hall. Vilken upplevelse det var! Musik, speaker och välfyllda läktare. Flitigt påhejade av våra Lundakompisar i Lugis F07 gick tjejerna hela vägen och fick avsluta turneringen med att hoppa i ring och därefter lyfta guld-pokalen!

Resan avslutades sedan med ännu en nattågsresa, även den här gången tillsammans med en massa andra handbollslag. Det var tjo, tjim och livat värre sent inpå kvällen, precis så som en sådan här resa ska avslutas. På måndagseftermiddagen ankom vi så till slut till Lund, helt utmattade, men fulla av en massa härliga minnen för livet.

Bollskolorna drar igång!
2022-08-25 16:33

Äntligen drar våra bollskolor igång igen och i år för barn födda 2014-2016. Allt ni behöver ha med er är inomhusskor, en fylld vattenflaska och gärna en kompis eller två! 

 

Mer information och anmälan finns här! Notera att ni som var registrerade under förra säsongen inte behöver anmäla sig igen utan kan bara dyka upp på träningarna. 

 

Välkomna den 3e september!

Bli medlem
Stadium Teamsales
 
Våra Sponsorer