SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND

Bli medlem i H43 Lund
Bli medlem
H43:s F11 fick fint besök på sin träning!
2023-03-16 13:02

H43: flickor födda 2011 fick ett mycket uppskattat besök på sin senaste träning av sina mentorer från H43 damer Alva och Isabella. 

H43 Herrar A:s match mot Lödde Vikings - Ny matchtid!
2023-03-13 09:54

H43 herrar A match mot Lödde Vikings har ny matchtid.

Det blir redan i morgon tisdag den 14 mars kl.19.30 i Sparbanken Skåne Arena A OBS!!!

 

Välkomna!

 

Ola Kristiansson är nästa man att ansluta till den blå familjen!
2023-03-03 07:24

Ola tar över ansvaret som tränare i damlaget nästa säsong. Han startade sin tränarkarriär i Lugi HF där han har tränat både ungdoms- och elitlag. Ola har en lång erfarenhet som handbollstränare och kommer senast från Eslövs IK, och innan dess var han tränare för Malmö HK:s damlag. Han ser framemot att lära känna H43 som förening och spelarna i laget. Han gillar att leda, coacha och utveckla spelare individuellt och i grupp. Främsta målet är att få laget att fungera som ett lag, och genom det spela en bra och rolig handboll. 

 

Varmt välkommen Ola!  

Bli blodgivare - vi skänker 1000 kr till föreningen
2023-02-23 11:54

Bli blodgivare med Sparbanken Skåne

Det behövs fler som ger blod i Skåne för att rädda liv. Därför tar Sparbanken Skåne initiativ för att få fler att bli blodgivare.

Under 2023 kan du som blir ny blodgivare få möjlighet att välja en ideell förening som banken ska skänka 1 000 kronor till. Fyll i Sparbanken Skånes blankett och ge den till personalen i samband med ditt första besök på GeBlods blodcentraler eller blodbussen i Skåne. Hur många nya blodgivare kan ni bli i din förening?

Så funkar det

  • Grundkraven för att bli blodgivare i Skåne är att du behöver vara 18–65 år, väga minst 50 kilo och ha en svensk giltig ID-handling och svenskt personnummer samt tala och förstå svenska. På GeBlod.nu kan du göra en snabbkontroll för att se om du har chans att bli blodgivare.
  • Vill du komma till en blodcentral eller blodbuss i Skåne behöver du anmäla dig på GeBlod.nu, därefter blir du kontaktad och får en tid för provtagning.
  • Välj vilken ideell förening i Sparbanken Skånes verksamhetsområde som du skulle vilja att banken ska skänka 1 000 kronor till. Fyll i blanketten och ge den till personalen i samband med ditt första besök på blodcentralen eller blodbussen. Färdig ifylld H43 blankett här

 

H43 Lund har beslutat att 500kr går vidare till det laget man vill stödja.

Efter er blodgivning skickar ni ett mejl till tina.lundstedt@h43lund.se och skriver vilket lag ni vill stödja. Pengarna betalas ut till laget när föreningen har fått pengarna från Sparbanken Skåne.

 

  • Syftet med projektet är att öka antalet personer i Skåne som ger blod. Därför ska den som vill skänka pengar genom banken inte vara registrerad som blodgivare tidigare. Om det visar sig i samband med ditt besök på blodcentralen eller blodbussen att du inte kan vara blodgivare tackar vi för ditt engagemang och skänker ändå 1 000 kronor till föreningen som du valt.

Sprid gärna denna viktiga insats vidare till dina föreningsmedlemmar som både kan rädda liv och stödja föreningslivet. Mer information finns på sparbankenskane.se/blodgivare

 

* Sparbanken Skånes verksamhetsområde är kommunerna Eslöv, Hässleholm, Hörby, Höör, Kristianstad, Kävlinge, Lund, Osby, Simrishamn, Sjöbo, Staffanstorp, Svalöv, Tomelilla, Ystad och Östra Göinge.Hälsningar
Sparbanken Skåne

Vila i frid Arne Nilsson
2023-02-17 09:00

Idag tar vi farväl av Arne Nilsson som begravs i Klosterkyrkan.

 

Arne, då även kallad Nalle Puh, var A-lagsmålvakt under åren 1960-1963 i Elitserien. Under tidigt 2000-tal satt Arne även med i styrelsen där han arbetade med marknad och sponsring. Arne var en sann H43:are! 

 

Arne blev 84 år gammal och H43 Lund vill härmed tacka för hans tid och engagemang i föreningen. Vi skickar även en extra omtanke till Arnes nära och kära. 

 

Vila i frid Arne.

Bli medlem
Stadium Teamsales
 
Våra Sponsorer