SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND
Pojkar 11

Vikingaspelen 2022
2022-09-19 21:33

Nu har vi spelat våra första matcher denna säsong, närmare bestämt Vikingaspelen i Löddeköpinge. Nytt för i år är att vi spelar med sex utespelare, mot fem förra säsongen. I turneringen fick spelarna för första gången prova det i matchsituation, genom att spela med en linjespelare. Något killarna klarade utmärkt. 

 

Vi hade två lag, H43 Blå och H43 Vit, med vars nio spelare i varje lag. Lagen var i samma grupp, men utan inbördes möte. Att vi var i samma grupp gjorde att vi spelade i samma hall, och därmed kunde titta och heja på varandras matcher. Himla kul!

 

Vi samlades 08:30 i Nyvångshallen och körde en gemensam uppvärmning med hela gänget. Klockan 09:00 drog H43 Vits första match igång. Varje match varade i 17 minuter och lagen spelade vars fem matcher. Klockan 15:17 var sista matchen färdigspelad, vilken blev en toppen avslutning på dagen med ett lag på plan och det andra laget skrålandes och hejandes från läktaren. När matchen var färdigspelad firade alla 18 H43-killarna en härligt genomförd dag med ringdans på planen. 

 

Det gjordes väldigt många fina lag- och individuella prestationer både bland utespelare och målvakter. Men vi ledare tar ändå främst med oss den goda lagstämningen och hur spelarna jobbade tillsammans.  

 
Våra Sponsorer