SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND
Flickor 11

Matchsammandrag i Staffanstorp
2021-10-26 17:29

Matchsäsongen har dragit igång på allvar nu och i lördags så mötte vi Staffanstorp HK och Ystad IF.

 

Mot Staffanstorp så spelade våra tjejer med ett kompakt 5-0 försvar där vi lyckades stoppa våra motståndare på ett bra sätt.  Flera av våra spelare är duktiga på "fiska" dvs skära av passningen för våra motsåtåndare och få till kontringar, något som vi övat på träningarna. Det som vi ska öva på mer är just avslutningen när vi kontrar, det har tjejerna även själva noterat. :)  Annars så har målskyttet lossnat rejält nu för flera och vi fick in flera pannor bakom måståndarens målvakt.

 

Ystad spelade ett 3-2 försvar som ställde till det lite för oss i matchen eftersom det var första gången vi mötte ett lag som spelade på det här sättet. Trots att vi hade bara 10 minuters vila mellan matcherna så visade vi ett grymt kämpaglöd som gjorde att vi återigen kunde ösa in mål framåt.

 

Det är så härligt och se hur våra tjejer har tagit flera kliv i utvecklingen och vågar göra saker på plan som de inte har gjort tidigare och att de njuter av att spela match.

 

Nu laddar vi inför matchen mot Lugi.

 
Våra Sponsorer