SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND
Damer A

Seger och serieledning!
2021-10-26 13:39

Säsongens verkliga borta-bortamatch slutade med seger 23-22 mot KFUM Kalmar efter stor dramatik i slutminuterna. 
H43 Lund inledde med fint försvarsspel som resulterade i ett antal kontringar och dessutom var laget effektiva i anfallet. Snabbt hade de skaffat sig en liten ledning och var i förarsätet.
Kalmar fick inte alls till sitt anfallsspel men högerkanten lyckades oroa de blåa en del med säkra avslut och bra returtagande. I halvtid var ställningen 12-8 till Di Blåe.
Andra halvlek inleddes med några snabba mål av Kalmar som gjorde att de kröp lite närmare. Dock fortsatte de blåa tjejerna att kämpa och trots att Kalmar lyckade kvittera med några minuter kvar på matchklockan så svarade H43-tjejerna starkt och återtog ledningen. 
Våra tjejer blev lite stressade på slutet men de viktiga poängen lyckades vi att få med på bussen hem och när laget väl kom tillbaka till Lund vid midnatt var alla lugna igen!


Segern innbär att vi är i serieledning efter 4 spelade omgångar och vi är nu seriens enda obesegrade lag! Det ska vi hålla i ända in i mars månad! 

 

Läs mer om matchen på:

https://skanesport.se/2021/10/24/tung-seger-for-h43-lund-i-tidiga-seriefinalen/

 


Nyhetsarkiv
Seger och serieledning!2021-10-26 13:39
 
Våra Sponsorer