SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND
Pojkar 09
Bli medlem i H43 Lund
Bli medlem
Välkommen till H43 Lund Pojkar 09
Träningstider 2022/2023
 

Måndagar kl. 18.30-20.00 Östra Tornhallen

Onsdagar kl.18.05-19.30 Tornhallen

Torsdagar kl.17.00-18:30 Viktoria 3

 

 
Tränare
Carl Oreborg.   carl.oreborg@gmail.com
Andreas Tagesson.   Andreas.tagesson@gmail.com
Anneli Ahlm.   Ahlm.anneli@gmail.com
Datum för seriematcher
2022-09-25 20:15

Hej!

 

Det är några som frågat efter serieplaneringen. Det är tyvärr fullt kaos i våra serier och det flyttas matcher varje dag så vi vill inte lägga ut det i kalendern förrän det landat och det är nog en vecka till.

 

Vi har anmält 2 lag, ett i Nivå 1 (A) och ett i Nivå 3 (C) och kommer skicka ut lite mer information och tankar kring detta senare.

 

Ni hittar nuvarande matchdatum på handboll syd:

https://ta.svenskhandboll.se/SerieAndMatchResult/Review?seasonId=2022&showTeamDivisionTable=true&countyId=2113

 

Vi spelar i:

P13 Nivå 1 syd

P13 Nivå 3 syd

 

men som sagt matcher flyttas dagligen så boka inte in matchtiderna förrän vi lägger ut dem i vår kalender.

 

Det verkar dock klart att vi rivstartar serien 15-16/10 med tre matcher på en helg så ni får gärna boka in den i alla fall. Kallelser kommer som vanligt 2 veckor innan men vi kommer behöva många som spelar 2 matcher denna helg och några som spelar tre för att vi ska få ihop det!

 

 

Nivå 3 - lör 15/10 10:30   H43 Lund HF 2 - IFK Kristianstad Svart    Bollhuset A

Nivå 3 - sön 16/10 10:00  Lugi HF P13 3 - H43 Lund HF 2    Bollhuset A

Nivå 1 - sön 16/10 11:20  Lugi HF P13 1 - H43 Lund HF 1    Bollhuset A

 

MvH

Tränarna

Dator till sekretariatet - och sista påminnelse om funktionärskurserna
2022-09-22 21:37

Hej!

 

Jenny Ryding Garmland tar hand om funktionärstillsättningen denna säsong, TACK!!!!

 

Vi hoppas alla stöttar henne och hjälper till att lösa så att det finns sekretariat på plats.

 

Det behövs en dator i sekretariatet och det funkar att ta med sin egen, men det hade varit väldigt bra att ha en "till laget" som finns tillgänglig vid behov eller när det är mac-folk som ska sitta. Det måste nämligen vara windows.

 

Är det någon som har en windows laptop liggande? Det behövs väldigt lite prestanda för att köra programmet.  Kanske en granne har en, från jobbet eller en väldigt billig på blocket?

 

Om ni får tag i en så kontakta Jenny eller någon av tränarna.

 

Pingar en sista gång om kursen på måndag. Ju fler som kan bidra desto mindre belastning att vara en del av funktionärsgruppen!!!

 

26/9 https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1647616

 

MvH

Tränarna

Ny runda Deelo-försäljning
2022-09-22 21:19

Hej!

 

Nu är det dags för en ny runda av försäljning av de digitala Deelo-häftena. Carolina kommer inom kort ut med mer information men vi vill från vårt håll vidarebefodra klubbens hållning och önskemål.

 

H43 har gått ut med ett krav på att varje spelare säljer minst 5 häften. Utdrag från klubbens utskick finns längre ner.

 

Vi kommer inom laget inte följa upp eller kräva detta av varje spelare men hoppas att vi alla gör vårt bästa för att dra in pengar till klubben men framförallt till laget. Vi får 100 kr per sålt häfte!! Lyckas vi sälja i alla fall ett rimligt antal per spelare så blir det en bra summa till lagkassan.

 

Vår lagkassa sinar och den går åt till kul saker vi gör med laget, en runda hamburgare när det är långt mellan lunch och middag, ispåsar, tejp, västar etc etc. Denna möjlighet är ändå rätt enkel iom att klubben sköter allt runtomkring. Vi måste också säga att fördelningen mellan klubb och lagkassa är väldigt mycket bättre för oss än i andra jämförbara klubbar i stan.

 

Det är lite knöligt att det är ett digitalt häfte, men samtidigt väldigt bra rabatter i dessa tider av höga matpriser. Använder man det så går man snabbt plus.

 

MvH

Tränarna

 

Utdrag från klubbens utskick:

Nytt för just denna säljperiod är att 100 kr per sålt häfte går till er lagkassa! Det kommer också finnas ett minimikrav på försäljning som innebär att ni behöver sälja minst 5x det antal spelare ni har i ert lag (för D-ungdom och uppåt inkl seniorer).  Exempel: Är ni 20 spelare i ett lag så behöver ert lag sälja minst 100 häften - vilket kommer ge er 10 KSEK till lagkassan.

Ett av styrelsens viktigaste ansvarsområden är att se till att föreningens ekonomi går ihop. Styrelsen vill understryka att föreningens ekonomi är god, likväl ser vi att vi med högre intäkter hade kunnat förbättra verksamheten (avlöna yngre ledare, stötta lag som har höga utgifter för USM, klister till alla klisterlag, mer utbildningar av våra ledare). 

Vi kämpar som vanligt på med att dra in sponsorer som vill vara med och bidra till vår verksamhet - ett område där vi gärna ser att vi blir fler som engagerar sig - men just nu räcker intäkterna inte till för att kunna göra det lilla extra. Säljer vi 5 häften per medlem för alla medlemmar från D-ungdom upp till senior förstärks lagkassorna med totalt 200 KSEK och klubben erhåller centralt 80 KSEK! Så låt oss göra en gemensamt insats med Deelo från och med idag!

Styrelsen

 

 

Någon som anmält sig till funktionärsutbildningen?
2022-09-21 08:41

Hej!

 

Om det var någon som gick funktionärsutbildningen igår eller planerar att gå vid detta tillfälle:

26/9 https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1647616

 

så hör av er till Calle!

 

Det är ännu ingen som hört av sig om att ta hand om planering och tillsättning av funktionärer. Säsongen närmar sig och det MÅSTE vara på plats innan vi drar igång.

 

MvH

Tränarna

Sista infon inför Göteborg
2022-09-14 22:23

N åker vi snart och här kommer lite sista info...

 

En del sjukdom i truppen så vi vill gärna ha besked så fort som möjligt om det lutar åt att någon inte kan åka med!!

 

Vårt spelschemahar ändrats så vi har inga matcher alls på fredagen vilket är skönt. Det betyder också att ni inte behöver packa något extra mellanmål. Nåt gott till tåget är ju alltid trevligt ändå.

 

MvH

Tränarna

Bli medlem
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra Sponsorer