SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND
Flickor 10

Bli medlem i H43 Lund
Bli medlem
Välkommen till H43 Lund Flickor 10

Vi är ett härligt gäng på 20 spelare men vill alltid bli fler. Är du född 2010 är du varmt välkommen att träna med oss. Vill du prova på, skicka ett mail till johan.karedal@hotmail.com eller bara dyk upp på en av våra träningar! Inga förkunskaper krävs, bara ett par inomhusskor och en vattenflaska!

 

Träningstider

Måndagar kl 17.00-18.45 i Östratornhallen (samling 16.50)
Torsdagar kl 18.30-20.00 i Victoriastadion (samling 18.20)
 
Säsongen 2022/2023 börjar måndagen den 29 augusti.
 

Ledare

Linda Canivé

Johan Kåredal

Vesa Paldanius

Marina Molina

 

En fullspäckad handbollshelg
2023-04-02 22:48

En fullspäckad helg är till ända. Först lottförsäljning på Nova Lund för Sportlotteriets räkning på lördagen, sedan Lågan cup på söndagen. Men roligt var det! Fullt försäljningsös gav ett fint tillskott till vår lagkassa och kanske gjorde vi även någons dag lite gladare genom att ge dem ett varmt välkomnande in på Nova? Lågan cup var en fartfylld tillställning i fina Lågehallarna. Många spännande och välspelade matcher! Tack IK Lågan för en härlig dag och ett finfint arrangemang!

Roadtrip till Växjö
2023-03-26 22:18

Seriespelet avslutades med bortamatch mot vår mest långväga motståndare Växjö HF. Vi gjorde en kul grej av den långa resan och fick uppleva sevärdheter som Huseby bruk och Ikea i Älmhult. En jämn, spännande och kul match var det också. Tack Växjö HF för ett fint arrangemang!

Heja Sverige!
2023-01-30 19:07

Det hjälpte inte hur mycket vi än hejade, Spanien slog ändå Sverige i bronsmatchen. Men vi hade en rätt kul kväll ändå. Bowling, tacos och handboll på tv, vad mer kan man önska? Mer än att spela själv förstås. :)

Lundaspelen
2022-12-30 20:47

Så var äntligen Lundaspelen tillbaka, tre år sedan vårt första och hittills enda Lundaspel.

På äventyr i Kiruna
2022-11-08 23:14

Vilken resa!! På höstlovet drog vi till Kiruna för att spela Rallarcupen, men också för att få uppleva en massa annat än handboll. Efter att tagit nattåget upp åkte vi på diverse olika utflykter anordnade av våra fantastiska värdar i Kiruna HK. Vi har fått hälsa på mängder av slädhundar, mata en yster flock renar med lav, besöka fantastiska rum på ishotellet och åka 540 m ner i Kirunagruvan för att lära oss mer än vi visste att det gick att veta om järnmalmsbrytning.

På fredagskvällen började så cupen med en match mot hemmalaget, och därefter mötte vi på lördagen i tur och ordning Boden, Tromsö och Alta. Som våra tjejer spelade! Alla kämpade, alla slet, alla bidrog, och när gruppspelet summerades slutade vi gruppetta och var klara för semifinal mot Tromsö på söndagsmorgonen. Efter att klarat av även den matchen fick vi så till slut spela final mot Gimonäs Umeå i Sporthallens A-hall. Vilken upplevelse det var! Musik, speaker och välfyllda läktare. Flitigt påhejade av våra Lundakompisar i Lugis F07 gick tjejerna hela vägen och fick avsluta turneringen med att hoppa i ring och därefter lyfta guld-pokalen!

Resan avslutades sedan med ännu en nattågsresa, även den här gången tillsammans med en massa andra handbollslag. Det var tjo, tjim och livat värre sent inpå kvällen, precis så som en sådan här resa ska avslutas. På måndagseftermiddagen ankom vi så till slut till Lund, helt utmattade, men fulla av en massa härliga minnen för livet.

Bli medlem
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra Sponsorer