SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND
Flickor 10

Bli medlem i H43 Lund
Bli medlem
Välkommen till H43 Lund Flickor 10

Vi är ett härligt gäng på 20 spelare men vill alltid bli fler. Är du född 2010 är du varmt välkommen att träna med oss. Vill du prova på, skicka ett mail till johan.karedal@hotmail.com eller bara dyk upp på en av våra träningar! Inga förkunskaper krävs, bara ett par inomhusskor och en vattenflaska!

 

Träningstider

Måndagar kl 18.30-20.15 i Fäladshallen
Torsdagar kl 17.00-19.00 i Victoriastadion (sista 30 minuterna löpning/fys ute)
 

Ledare

Johan Kåredal

Martin Börjesson

Vesa Paldanius

Sebastian Kramarz Novinsky

Astrid Schmidt

Linnea Forsell

Stranddagar i Helsingborg
2023-06-05 19:37

Vilka härliga dagar på stranden! OV beachhandboll avgjordes under två speldagar med strålande väder intill ett glittrande Öresund. För första gången spelade vi handboll på sand med beachregler, och med tanke på att vi bara hade haft två träningar på oss att öva får man säga att det gick rätt bra. Vi fick se både 360s, målvaktskast i tomt mål och vinster på shoot-out (och förluster på detsamma). Japaner får vi öva in till nästa år, för visst kommer vi tillbaka!

En fullspäckad handbollshelg
2023-04-02 22:48

En fullspäckad helg är till ända. Först lottförsäljning på Nova Lund för Sportlotteriets räkning på lördagen, sedan Lågan cup på söndagen. Men roligt var det! Fullt försäljningsös gav ett fint tillskott till vår lagkassa och kanske gjorde vi även någons dag lite gladare genom att ge dem ett varmt välkomnande in på Nova? Lågan cup var en fartfylld tillställning i fina Lågehallarna. Många spännande och välspelade matcher! Tack IK Lågan för en härlig dag och ett finfint arrangemang!

Roadtrip till Växjö
2023-03-26 22:18

Seriespelet avslutades med bortamatch mot vår mest långväga motståndare Växjö HF. Vi gjorde en kul grej av den långa resan och fick uppleva sevärdheter som Huseby bruk och Ikea i Älmhult. En jämn, spännande och kul match var det också. Tack Växjö HF för ett fint arrangemang!

Heja Sverige!
2023-01-30 19:07

Det hjälpte inte hur mycket vi än hejade, Spanien slog ändå Sverige i bronsmatchen. Men vi hade en rätt kul kväll ändå. Bowling, tacos och handboll på tv, vad mer kan man önska? Mer än att spela själv förstås. :)

Lundaspelen
2022-12-30 20:47

Så var äntligen Lundaspelen tillbaka, tre år sedan vårt första och hittills enda Lundaspel.

Bli medlem
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra Sponsorer