SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND
Flickor 11

Bli medlem i H43 Lund
Bli medlem
Välkommen till H43 Lund Flickor 11
Träningstid 2022/2023
Onsdagar kl. 16.30-18.00 Bollhuset A. 
Lördagar kl.11.00-12.30 Fäladshallen A.
 
Ledare
Elvir Arslanovic
Ola Nilsson
Gustav Martinsson
 
 
Nyfiken på att prova på?
Vi är ett härlig gäng tjejer som tränar och har kul tillsammans. Fokus i träningen är först och främst att ha roligt, vara en bra lagkamrat och att lära sig allt om handboll så klart. 
 
Tycker du det verkar roligt med handboll och är tjej född 2011, kom gärna och spela hos oss. Inga förkunskaper krävs och det är fritt fram att komma och prova på tre gånger.  Anmäl dig här kom träningsklädd med inomhusskor och fylld vattenflaska till någon av våra träningar. (När du anmäler Ange F2011 under Lagtillhörighet)
 
Om ni har några frågor eller funderingar kan ni skicka ett mail till elvir.arslanovic@gmail.com 
Matchsammandrag i Staffanstorp
2021-10-26 17:29

Matchsäsongen har dragit igång på allvar nu och i lördags så mötte vi Staffanstorp HK och Ystad IF.

 

Mot Staffanstorp så spelade våra tjejer med ett kompakt 5-0 försvar där vi lyckades stoppa våra motståndare på ett bra sätt.  Flera av våra spelare är duktiga på "fiska" dvs skära av passningen för våra motsåtåndare och få till kontringar, något som vi övat på träningarna. Det som vi ska öva på mer är just avslutningen när vi kontrar, det har tjejerna även själva noterat. :)  Annars så har målskyttet lossnat rejält nu för flera och vi fick in flera pannor bakom måståndarens målvakt.

 

Ystad spelade ett 3-2 försvar som ställde till det lite för oss i matchen eftersom det var första gången vi mötte ett lag som spelade på det här sättet. Trots att vi hade bara 10 minuters vila mellan matcherna så visade vi ett grymt kämpaglöd som gjorde att vi återigen kunde ösa in mål framåt.

 

Det är så härligt och se hur våra tjejer har tagit flera kliv i utvecklingen och vågar göra saker på plan som de inte har gjort tidigare och att de njuter av att spela match.

 

Nu laddar vi inför matchen mot Lugi.

Säsongens första match mot OV Helsingborg
2021-10-10 20:39

Då var det äntligen dags för säsongens första match. Och som våra tjejer och vi ledare har längat efter detta.  Det märktes att vi var lite "ringrostiga" efter ett så här långt uppehåll men vi spelade bra i försvaret och målen började trilla in när vi "bröt isen med det första målet". 

 

Det som stod ut mest för mig var glimten i ögat som jag såg hos våra tjejer när matchen var slut, alla var glada att de äntligen fått spela en riktig match och vi ser framemot många fler. 

 

Tack också till vår hejaklack som följde med oss hela vägen till Hbg idag.

 

Bli medlem
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
H43 LUND, 23/04 21:00 
 
Våra Sponsorer