SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
H43 LUND
Bollskola Genarp

Välkommen till Bollskola Genarp!

Träningstid 2023/2024

Söndagar kl. 09.30-10.30 i Genarpshallen.
 
Första träningstillfället för säsongen är söndagen den 10e september. 
 
Född 2016-2017 och nyfiken på att prova på?
Vill du börja spela handboll, då är du varmt välkommen till oss. Inga förkunskaper krävs och det är fritt fram att komma och prova på under tre veckor. Anmäl dig här  och kom träningsklädd med inomhusskor och fylld vattenflaska. (När du anmäler dig, välj "Bollskola Genarp" i rullistan bland lagen)
 
I bollskolorna är vi i stort behov av ledare och kommer därför behöva rekrytera ledare bland föräldrar, syskon eller någon annan anhörig för att bollskolorna ska flyta på smidigt. För denna uppgift behövs ingen erfarenhet eller handbollskunskap, det viktigaste är att ha kul med barnen och vara en bra förebild. Alla våra ledare erbjuds ledarutbildning. Är du intresserad av att vara ledare? Kontakta då Carolin Jönsson på carolin.jonsson@h43lund.se.
 

I Blue Kids får du uppleva kamratskap, spänning, utmaningar och inte minst koppla av i vardagen tillsammans med andra H43-kompisar.

 

I Blue Kids är det bollek som gör att du:
• får ett aktivt fritidsintresse
• stimulerar din koordination och kroppsuppfattning
• genom lek och spel utvecklas till en bra kamrat

 

H43 Lund är en av Sveriges största barn- och ungdomsföreningar i handboll. Med våra bollskolor, som finns i flera hallar runt om i Lund, skapar vi rolig lek med handbollar -för att ha roligt tillsammans är det viktigaste!

 

 

Frågor? Kontakta Carolin Jönsson på carolin.jonsson@h43lund.se 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra Sponsorer